Автор Тема: Автомобилски Новитети  (Прочитано 2560712 пати)

Присутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 30073
    • CARclub.mk
Одг: Автомобилски Новитети
« Одговори #12960 на: 21 Ноември 2017, 15:56:58 pm »

http://www.carclub.mk/2017/11/21/premiera-noviot-aston-martin-vantage-britanska-dostoinstvenost-i-amg-mokj/

Ентериерот whoa, задниот дел whoa. Предниот дел, ко кокошкина мрежа да наштрафиле.

Ама како и да е.. Whoa.

Отсутен DarthJe5us

• Авиону, сломићу ти крила..
  • Легенда
  • Пораки: 20212
« Одговори #12961 на: 21 Ноември 2017, 16:11:20 pm »
Многу евтино делува црвеното на седиштата.

Отсутен Molec

• Сениор
  • Пораки: 4768
  • (Oo\(|||)°(|||)/oO)
« Одговори #12962 на: 21 Ноември 2017, 16:18:22 pm »
Личи на Lexus ама сепак добро изгледа.

Отсутен pirat_07

• Легенда
  • Пораки: 8218
  • Rural fuckin society - we live in!!!
« Одговори #12963 на: 21 Ноември 2017, 17:14:50 pm »
Да, можеле уште малку белег на Астон да му дадат напред ама овероол - фантастично!

Отсутен marmlad

• Сениор
  • Пораки: 4220
« Одговори #12964 на: 21 Ноември 2017, 18:07:21 pm »
Се слагам со Класниот, задницата е ВРВ. Подобра и од Јаguar F Type...

Присутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 30073
    • CARclub.mk
« Одговори #12965 на: 21 Ноември 2017, 18:22:34 pm »
Повелете позадинче.

(рајт-клик, open in new tab)

Отсутен Kimi R

• Сениор
  • Пораки: 3009
  • "Just leave me alone, I know what I'm doing"
« Одговори #12966 на: 21 Ноември 2017, 20:27:52 pm »
Зашто бе, зашто толку го посрале од напред :(

Колку што е совршена колава у секој друг поглед, толку е лоша од напред.

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44367
  • Il Moderatore
« Одговори #12967 на: 21 Ноември 2017, 20:38:24 pm »
Една од ретките коли (заедно со некои Ауди-ја) која ќе изгледа подобро со заштрафена предна таблица.

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20803
« Одговори #12968 на: 21 Ноември 2017, 21:00:56 pm »
Ебати Форд, го посраа Астонот...
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44367
  • Il Moderatore
« Одговори #12969 на: 22 Ноември 2017, 11:41:14 am »
Mazda има убава идеја. Је*еш дигитрони и таблети во кола:

In recent times, car interiors have come to be dominated by large displays. Although considerable amounts of information need to be supplied to the person operating the car, these screens can easily become a barrier that blocks the driver’s view.

https://www.theverge.com/2017/11/5/16606524/mazda-downplaying-screens-vision-coupe-concept

Овие биле на часови у халф-а ромејооо :)

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55107
  • Махер
« Одговори #12970 на: 22 Ноември 2017, 11:49:19 am »
Прекрасно. Никогаш не ги разбрав екраните во колите. Особено оние кои се за мп3 слушање и радио. Да се гледаа филмчиња да разберам, ама за да ми скрола името на песната не гледам логика да е наонолкав екранот. И навигација е океј исто.

Башка што екранот како екран изгледа многу неугледно, особено кога нема ништо битно на него или е исклучен. Во новиот Фантом се утепаа од мачење да го скријат екранот како знаат и умеат за да не ја грдее колата. И за 5 години да не изгледа антички.

Сите измислуваат нешто да се дешава на екранот дур возиш за да не испадне дека е за џабе ставен. А за џабе е најчесто. :)

Отсутен Molec

• Сениор
  • Пораки: 4768
  • (Oo\(|||)°(|||)/oO)
« Одговори #12971 на: 22 Ноември 2017, 13:36:36 pm »
Уууу браво фокусирано на возач максимално, а и убаво, чисто, елегантно...браво!

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
  • Пораки: 9226
« Одговори #12972 на: 22 Ноември 2017, 13:47:28 pm »
тач скрин и екраните кога еден куп функции им се додадени од контрола на клима па радио па телефон итн итн, како одземаат внимание у п.м.

треба да ги забранат како зборување на мобилен. На тоа барем гледаш во патот а ова треба да тгнеш очи

Отсутен marmlad

• Сениор
  • Пораки: 4220
« Одговори #12973 на: 22 Ноември 2017, 13:51:18 pm »
Прекрасно. Никогаш не ги разбрав екраните во колите. Особено оние кои се за мп3 слушање и радио. Да се гледаа филмчиња да разберам, ама за да ми скрола името на песната не гледам логика да е наонолкав екранот. И навигација е океј исто.

Башка што екранот како екран изгледа многу неугледно, особено кога нема ништо битно на него или е исклучен. Во новиот Фантом се утепаа од мачење да го скријат екранот како знаат и умеат за да не ја грдее колата. И за 5 години да не изгледа антички.

Сите измислуваат нешто да се дешава на екранот дур возиш за да не испадне дека е за џабе ставен. А за џабе е најчесто. :)
Новиот голф на пример... буљаш у тоа екранот за да смениш песна, идеално за газење пешаци.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55107
  • Махер
« Одговори #12974 на: 22 Ноември 2017, 14:04:55 pm »

Новиот голф на пример... буљаш у тоа екранот за да смениш песна, идеално за газење пешаци.
Па сите станаа такви веќе. Ретко да се начека некоја со нормални копчиња.

Прејак кеш вадат од екраните затоа и ги буткаат.