Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Внатре како е,ова е мој фаворит пред Маздата што сите ја сакаат.
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Цитат: cuoresportivo159 на 11 Декември 2014, 15:05:58 pm(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Бооооооооо
Први импресии од новото Mondeo - прекрасна, убава, одлична кола. 1.5 литарски Екобуст, 150 коња, топтан опремен. Не знам колку кошта, али одличен е.(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Не се согласувам дека изгледа поубаво од Маздата
Со 17ки бандажи и водоводна цевка за издув, како и боја наменета за Тојота Корола, да, Мондеото изгледа очајно. Компаративно опремени, барем надворешно, би било интересно да се спореди.
јас не можам страничната линија на предниот дел од маздата (а и сите воедно што тераат „флуидност“ во дизајнот, што и да значи тоа) да ја сварам. Фордот има многу почисти и појасни контури, кои мене ми се допаѓаат и ми го прават поскладен автомобилот.