Автор Тема: Автомобилски Новитети  (Прочитано 2555658 пати)

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55106
  • Махер
Одг: Автомобилски Новитети
« Одговори #210 на: 04 Јуни 2011, 12:10:46 pm »
Добро некој ја видел колава пред да ја извадат официјално? Сега кога ја гледам оваа, старата некако поубава ми е :(
@Deni Шо се љутиш ти бе Дени, позади ти е исто како полото, за тебе оваа ти е ТОП!!
Истрола, истрола до бесвест! А од напред ќе ми објасниш на што личи? Ај од страна личи на кауч од турско, ама од напред?

Отсутен djidji

• Легенда
  • Пораки: 10557
« Одговори #211 на: 04 Јуни 2011, 12:21:14 pm »
Ko je лепши ???

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Махер
« Одговори #212 на: 04 Јуни 2011, 12:45:50 pm »
Страшно, страшно лоша копија. Страшно. Досегашната верзија на 1 ја карактеризирав како „Нешто нечистотија во Штип“, ама оваа новава ми личи како „Ѓубре од тракторџии“.

P.S. Aко има некој незапознен со видеото. http://www.youtube.com/watch?v=kDbOY02VmEk

Отсутен osmica8

• Легенда
  • Пораки: 11810
  • Архитект
« Одговори #213 на: 04 Јуни 2011, 12:50:35 pm »
Добро некој ја видел колава пред да ја извадат официјално? Сега кога ја гледам оваа, старата некако поубава ми е :(
@Deni Шо се љутиш ти бе Дени, позади ти е исто како полото, за тебе оваа ти е ТОП!!
Истрола, истрола до бесвест! А од напред ќе ми објасниш на што личи? Ај од страна личи на кауч од турско, ама од напред?
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)

Незнаев дека толку лично ќе те погоди ова бе Дени, изгледа стварно имаш уплав од серија 1 :D :D :D
Мене Полото ми е поубаво, а вооопшто не сакам VW :(

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Махер
« Одговори #214 на: 04 Јуни 2011, 12:53:03 pm »
Точно. Уплав. „Би отишол подалеку од месечините на Јупитер само да не го гледам.“   ;D

Отсутен osmica8

• Легенда
  • Архитект
« Одговори #215 на: 04 Јуни 2011, 13:02:48 pm »
Точно. Уплав. „Би отишол подалеку од месечините на Јупитер само да не го гледам.“   ;D

:D :D :D

A имаш барем возено серија 1 ?

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Махер
« Одговори #216 на: 04 Јуни 2011, 13:14:16 pm »
Точно. Уплав. „Би отишол подалеку од месечините на Јупитер само да не го гледам.“   ;D

Незнам дали си забележал дека сум голем почитувач на серија 3, особено купе верзиите. На пример Е46 е совршено според мене. Да имам возено серија 1. Од каде сакаш да почнам, од тоа што се тресе мењачот на семафор како на 20 години старо такси, од тоа што има предница 3 километра и внатре нема место ни позади ни во багажник, од пластикаријата која се осеќа внатре при секој допир, па се до епски одвратната каросерија од надвор?

Накратко, да сум ја возел старата серија 1.

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 14717
  • Пудингот на шоферството
« Одговори #217 на: 04 Јуни 2011, 13:14:45 pm »
однапред ај некако ке помини,ама од назад е грдосија,ај ке видиме седанот на што ке личи,пошо мислам дека и седан верзија најавуваа
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Махер
« Одговори #218 на: 04 Јуни 2011, 13:15:50 pm »
однапред ај некако ке помини,ама од назад е грдосија,ај ке видиме седанот на што ке личи,пошо мислам дека и седан верзија најавуваа
Мислиш купе!? Дачија го надмина БМВ во дизајн, барем во оваа серија.

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 14717
  • Пудингот на шоферството
« Одговори #219 на: 04 Јуни 2011, 13:23:45 pm »
седан пријателе,со 4 врати....така имав прочитано по нетов дека ке има и таква изведба
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Махер
« Одговори #220 на: 04 Јуни 2011, 13:27:19 pm »
седан пријателе,со 4 врати....така имав прочитано по нетов дека ке има и таква изведба
Еве од старото некоја фотка. Серија 1 Иван Грозни едишн.

Отсутен Jove

• Сениор
  • Пораки: 3129
« Одговори #221 на: 04 Јуни 2011, 13:45:37 pm »
Лелееее наместо да ја оправат серијата со новото БМВ тие ја до огрделе :-\
Losers always whine about their best, winners go home and fuck the prom queen :)

Отсутен osmica8

• Легенда
  • Архитект
« Одговори #222 на: 04 Јуни 2011, 16:39:01 pm »

Незнам дали си забележал дека сум голем почитувач на серија 3, особено купе верзиите. На пример Е46 е совршено според мене. Да имам возено серија 1. Од каде сакаш да почнам, од тоа што се тресе мењачот на семафор како на 20 години старо такси, од тоа што има предница 3 километра и внатре нема место ни позади ни во багажник, од пластикаријата која се осеќа внатре при секој допир, па се до епски одвратната каросерија од надвор?

Накратко, да сум ја возел старата серија 1.

Да, знам дека си ја почитуваш серија 3. И јас ја почитувам таа серија, само не во град и со тој одвратен кумплуг! Ама ме интересираше чисто дали си возел 1. Сега немам замерки, комплетен си за да ја мразиш цела серија :) Добиваш 1 ниво повеќе во мојата книга ;)

Отсутен osmica8

• Легенда
  • Архитект
« Одговори #223 на: 04 Јуни 2011, 16:45:52 pm »
Ајде информации дерек длабоко од Мак Кар, оваа на сликите НЕ е официалната! Рендери и монтажи се сеуште, до сега никој освен од минхен не ја има видено како ќе изгледа. Официално наредна недела изгледа. Да се надеваме дека ова беше само еден ЛОШ тизер!

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 30069
    • CARclub.mk
« Одговори #224 на: 04 Јуни 2011, 16:52:17 pm »
А што мислеше, што ќе ти каже официјален импортер?

Тоа е тоа бе друже, премногу детали имаат сликите за да се фејк.