Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Добро некој ја видел колава пред да ја извадат официјално? Сега кога ја гледам оваа, старата некако поубава ми е @Deni Шо се љутиш ти бе Дени, позади ти е исто како полото, за тебе оваа ти е ТОП!!
Цитат: osmica8 на 04 Јуни 2011, 12:04:30 pmДобро некој ја видел колава пред да ја извадат официјално? Сега кога ја гледам оваа, старата некако поубава ми е @Deni Шо се љутиш ти бе Дени, позади ти е исто како полото, за тебе оваа ти е ТОП!!Истрола, истрола до бесвест! А од напред ќе ми објасниш на што личи? Ај од страна личи на кауч од турско, ама од напред?(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Точно. Уплав. „Би отишол подалеку од месечините на Јупитер само да не го гледам.“
Цитат: Deni на 04 Јуни 2011, 12:53:03 pmТочно. Уплав. „Би отишол подалеку од месечините на Јупитер само да не го гледам.“ A имаш барем возено серија 1 ?
однапред ај некако ке помини,ама од назад е грдосија,ај ке видиме седанот на што ке личи,пошо мислам дека и седан верзија најавуваа
седан пријателе,со 4 врати....така имав прочитано по нетов дека ке има и таква изведба
Цитат: osmica8 на 04 Јуни 2011, 13:02:48 pmЦитат: Deni на 04 Јуни 2011, 12:53:03 pmТочно. Уплав. „Би отишол подалеку од месечините на Јупитер само да не го гледам.“ A имаш барем возено серија 1 ?Незнам дали си забележал дека сум голем почитувач на серија 3, особено купе верзиите. На пример Е46 е совршено според мене. Да имам возено серија 1. Од каде сакаш да почнам, од тоа што се тресе мењачот на семафор како на 20 години старо такси, од тоа што има предница 3 километра и внатре нема место ни позади ни во багажник, од пластикаријата која се осеќа внатре при секој допир, па се до епски одвратната каросерија од надвор? Накратко, да сум ја возел старата серија 1.