Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
А што мислеше, што ќе ти каже официјален импортер? Тоа е тоа бе друже, премногу детали имаат сликите за да се фејк.
6-ката во живо не ја бива. Веруј ми.
Дизајнот во последно време им е чист промашај. Ја сум среќен што барем Z4-ката не ја усраа.
А вработените во Мак-Кар ревносно пратат вести по интернет и знаат што се случува. Ахам, да.
Цитат: Deni на 04 Јуни 2011, 13:14:16 pmЦитат: osmica8 на 04 Јуни 2011, 13:02:48 pmЦитат: Deni на 04 Јуни 2011, 12:53:03 pmТочно. Уплав. „Би отишол подалеку од месечините на Јупитер само да не го гледам.“ A имаш барем возено серија 1 ?Незнам дали си забележал дека сум голем почитувач на серија 3, особено купе верзиите. На пример Е46 е совршено според мене. Да имам возено серија 1. Од каде сакаш да почнам, од тоа што се тресе мењачот на семафор како на 20 години старо такси, од тоа што има предница 3 километра и внатре нема место ни позади ни во багажник, од пластикаријата која се осеќа внатре при секој допир, па се до епски одвратната каросерија од надвор? Накратко, да сум ја возел старата серија 1.Да, знам дека си ја почитуваш серија 3. И јас ја почитувам таа серија, само не во град и со тој одвратен кумплуг! Ама ме интересираше чисто дали си возел 1. Сега немам замерки, комплетен си за да ја мразиш цела серија Добиваш 1 ниво повеќе во мојата книга
Цитат: osmica8 на 04 Јуни 2011, 13:02:48 pmЦитат: Deni на 04 Јуни 2011, 12:53:03 pmТочно. Уплав. „Би отишол подалеку од месечините на Јупитер само да не го гледам.“ A имаш барем возено серија 1 ?Незнам дали си забележал дека сум голем почитувач на серија 3, особено купе верзиите. На пример Е46 е совршено според мене. Да имам возено серија 1. Од каде сакаш да почнам, од тоа што се тресе мењачот на семафор како на 20 години старо такси, од тоа што има предница 3 километра и внатре нема место ни позади ни во багажник, од пластикаријата која се осеќа внатре при секој допир, па се до епски одвратната каросерија од надвор? Накратко, да сум ја возел старата серија 1.
Цитат: Deni на 04 Јуни 2011, 12:53:03 pmТочно. Уплав. „Би отишол подалеку од месечините на Јупитер само да не го гледам.“ A имаш барем возено серија 1 ?
Точно. Уплав. „Би отишол подалеку од месечините на Јупитер само да не го гледам.“
А вработените во Мак-Кар ревносно пратат вести по интернет и знаат што се случува. Ахам, да.Како и да е.. Дизајнот во последно време им е чист промашај. Ја сум среќен што барем Z4-ката не ја усраа.
ОК бе друже, ништо лично. Лично, јас верувам дека ова се вистински слики.
И официјално, еве голема галерија со ~60-тина слики.Можам да замислам, откако видоа реакции на јавност, некој од директорите во BMW, во моментов си мисли.. "Vot ze fuck vere ve sinking?"