Автор Тема: Автомобилски Новитети  (Прочитано 2802660 пати)

Отсутен andrejnaumovski

• Редовен
  • Пораки: 2215
Одг: Автомобилски Новитети
« Одговори #20070 на: денес во 19:57:17 »
Сега немаат, затоа сакаат до мид 2026 да се вратат, и мене ми се свиѓа тоа што го праат:

Да ама јас како што сфатив, Ц класата нема да има веќе C63, туку само C53 модел со редна шеска, што не е баш конкурент на M3.

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 15027
  • Пудингот на шоферството
« Одговори #20071 на: денес во 20:53:20 »
Ако мислат да им биди топ енд и да го замени Ц63,тогаш ќе го направат да биди конкурент на М3.
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен andrejnaumovski

• Редовен
  • Пораки: 2215
« Одговори #20072 на: денес во 21:42:35 »
Ако мислат да им биди топ енд и да го замени Ц63,тогаш ќе го направат да биди конкурент на М3.

Луѓе купуваат АМГиња за V8ицата, не за редна шеска. За редна шеска БМВ-овите М турбо I6ки се класи над, зошто имаат 2 децении R&D зад нив.

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44801
  • Il Moderatore
« Одговори #20073 на: денес во 21:44:34 »

Луѓе купуваат АМГиња за V8ицата, не за редна шеска. За редна шеска БМВ-овите М турбо I6ки се класи над, зошто имаат 2 децении R&D зад нив.
Не би рекол дека Мерц заостануваат со редните шестки во однос на развој и традиција.
Alfa Romeo 159TBi
Alfa Romeo 166 2.5 V6 24v
VW e-up!

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.