Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
@DarthJe5usНе ми е јасно какво е тоа губење време по 1 час низ град на 1-2 недели?
Сите така викаат дека никој нема проблем со чекање од 30мин/1час на долг пат. Се додека не тргнат на таков долг пат и не увидат дека има многу други такви кои одат на долг пат. Па чекањето од 30мин за полнење струја ќе стане 3 часа. Тогаш струјата е проблем... Остај видеа на јутјуб како е тоа кул и како пресметува тесла ап каде имаш полначи и се е тоа убаво. Имало случаи и кога на бензинска се чека во колона од километар, а не па за полнач.
Novovo znakce e ubavo za na web strana, na kolata celoto lavce poubavo i legnuvashe
Тие што живеат во зграда немаат пари за електрично.
Види, јас апсолутно се согласувам со тебе дека проблемот постои. Финтата е да успееме сите заеднички да го надминеме.Секако дека е далеку од идеално. Веќе имаме сериозен проблем со паркинг, јас сум прв што ќе го каже тоа. Ем нема доволно паркинг, ем сме сељаци. Прв пример за тоа ми е парк, минатиот викенд. Хаос. Испобутани коли на улицата покрај Балканика, испозаглавени, све... А нааааааааааааа толкав паркинг кај Борис Трајковски, само треба да се пооди уште 5 минути. Ама не...