Автор Тема: Автомобилски Новитети  (Прочитано 2330669 пати)

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55029
  • Махер
Одг: Автомобилски Новитети
« Одговори #17550 на: 15 Март 2021, 08:10:53 am »
12000 учество, а ратата после коллава е?

Отсутен AngelSK

• Редовен
  • Пораки: 1804
« Одговори #17551 на: 15 Март 2021, 09:05:11 am »
Види, јас апсолутно се согласувам со тебе дека проблемот постои. Финтата е да успееме сите заеднички да го надминеме.

Секако дека е далеку од идеално. Веќе имаме сериозен проблем со паркинг, јас сум прв што ќе го каже тоа. Ем нема доволно паркинг, ем сме сељаци. Прв пример за тоа ми е парк, минатиот викенд. Хаос. Испобутани коли на улицата покрај Балканика, испозаглавени, све... А нааааааааааааа толкав паркинг кај Борис Трајковски, само треба да се пооди уште 5 минути. Ама не...

idi gi ti tie 5 minuti od palas do park so dete od 13 kila sho ti zaspalo u ruki kaj fontana :D Da, ne zaspivaat site deca, i ne zaspivaat site deca u race... Ama sekoj roditel istoto go misli i glea sho poblisku da parkira... Osven tie seljacite sto nemozat da idat peski od stiklite...

Btw, nekoj da spomnese za novata dacia na baterii? imase nekoja statija deka bila 12k i ne e voopsto losa

До вчера што се вика коли немаа повеќето фамилии,  ги влечеле децата со автобуси, а денес било тешко ако то е колата на 5 минути од кај што си бил.  Епа тоа е баш тој проблем кај нашиот менталитет,  секој си наоѓа оправдување за својата постапка.

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16728
  • Keep it 100
« Одговори #17553 на: 15 Март 2021, 14:16:43 pm »
Не можам да се одлучам кој повеќе изгледа како Кинеска копија на Bronco од овие на видеава.

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 29747
    • CARclub.mk

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55029
  • Махер
« Одговори #17555 на: 18 Март 2021, 08:50:06 am »

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
  • Пораки: 9064
« Одговори #17556 на: 18 Март 2021, 08:58:55 am »
Mozele poubava maska napred da mu smislat

Отсутен osmica8

• Легенда
  • Пораки: 11745
  • Архитект
« Одговори #17557 на: 18 Март 2021, 09:55:13 am »
БРАВО!

Отсутен Sase_91

• Сениор
  • Пораки: 3874
« Одговори #17558 на: 18 Март 2021, 09:55:44 am »
Мене ми се допаѓа како изгледа однадвор, не премногу но е сосема добар и агресивен изгледот. Ентериерот ми е предобар, алал им вера.
If everything seems under control, you're not going fast enough.  /  KKBA

Присутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 43834
  • Il Moderatore
« Одговори #17559 на: 18 Март 2021, 11:10:32 am »
Од позади одлично, од напред - не баш. Можда не е стил што мене ми се допаѓа, али од позади топ! Уствари не :( Сеа ги видов пак сликите... генерално овердизајнд ми е :(

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Bokica

• Редовен
  • Пораки: 1482
« Одговори #17560 на: 18 Март 2021, 12:34:26 pm »
https://www.carclub.mk/2021/03/17/prvata-luksuzna-panda-ekskluzivnata-panda-trussardi-pristigna-i-kaj-nas/

Чекајте малце другари, луксуз а ретровизорот на совозачка страна рачно се мести ? ;D ;D ;D

ЕДИТ :

Што им е тоа изложеното со Abarth натпис во позадина ? или некоја слика / постер е тоа  ;D

Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the back of the car. Horsepower is how fast you hit the wall and torque is how far you send the wall across the field once youve hit it.

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 29747
    • CARclub.mk
« Одговори #17561 на: 18 Март 2021, 13:11:56 pm »
Што им е тоа изложеното со Abarth натпис во позадина ? или некоја слика / постер е тоа  ;D

Ова:

https://www.carclub.mk/2020/05/18/super-seksi-abarth-595c-competizione-vo-salonot-vo-skopje/

Присутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 43834
  • Il Moderatore

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Power to the people

• Сениор
  • Пораки: 6513
  • Медалист, Олимпијада за Сарказам Перу '98
« Одговори #17563 на: 18 Март 2021, 13:59:41 pm »
https://www.carclub.mk/2021/03/17/prvata-luksuzna-panda-ekskluzivnata-panda-trussardi-pristigna-i-kaj-nas/

Чекајте малце другари, луксуз а ретровизорот на совозачка страна рачно се мести ? ;D ;D ;D

И на возачка.

Отсутен Bokica

• Редовен
  • Пораки: 1482
« Одговори #17564 на: 18 Март 2021, 14:27:50 pm »

И на возачка.

Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the back of the car. Horsepower is how fast you hit the wall and torque is how far you send the wall across the field once youve hit it.