Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Ја донесоа пред неколку часа новата Мазда 6ка во стар моторс има бајаги апгрејд на детаљи и квалитет иако никаде јавно тоа не го ставија во контраст, за некој ден ќе ја регнат па ќе видиме како ќе се "понаша" на пат, во секој случај од гледна точка на материјали вложени во автомобилот за до сумата, најдобро скоцкан само што моделов што го имаат во салон е 44.000еур за разлика од претходните генерации каде ултимејт ниво беше 35/36.000 друг проблем, до пред Февруари 2019та неможат јапонциве да ја имаат во испорака, поради технички проблеми во фабриката од поплавите што се случиле пред неколку месеци...(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Jota. Super Veloce Jota.
The FIA is the Fédération Internationale de l’Automobile or in English the International Automobile Federation. This federation runs several racing groups including F1. To qualify as a racecar for its events, a vehicle must meet the specs for a racing category covered in the FIA’s Appendix J. Thus, the J or Jota is really referring to a race spec car.
Бљак
Можда има по некој исклучок, ама 99% важи тоа правило.
Шми е бљак, бенвето си е ок
Цитат: Molec на 24 Август 2018, 10:57:02 amБљакВертикални фарови неможе да личат добро на ниедна кола. Можда има по некој исклучок, ама 99% важи тоа правило.