Автор Тема: Top Gear  (Прочитано 332283 пати)

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17675
  • Alfa155 & AlfaGT
Одг: Top Gear
« Одговори #1530 на: 14 Март 2015, 19:41:03 pm »
Ај бе не треси глупости ...

Присутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55054
  • Махер
« Одговори #1531 на: 14 Март 2015, 19:45:11 pm »
Богами...

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
« Одговори #1532 на: 14 Март 2015, 19:47:42 pm »

ај не омаловажувај.. прво и основно...
Богами...

второ, прочитај те ги сите објави од официјалните лица на ББЦ па после видете дали тресам или не....

трето, ако не ви се свиѓа тоа што ке кажам дека КЛАРКСОН ИМА ГАДНА И ОДВРАТНА ФАЦА, да, има гадна и одвратна фаца, а воедно и покварен карактер, и се гледа низ призмата на парите... ниеден тест негов не го вреднувам како вистинит, затоа што е платен за да биде таков... без оглед дали ке си признаете или не... али се согласувам дека редовно го гледав, затоа што прави одлично шоу. и да почне некоја друга емисија со друго име, пак ке го гледам, затоа што е ОДЛИЧЕН ШОУМЕН...

жал ми е што не ти се свиѓа моето мислење, ама и не барам било кој да се согласува со мене... тоа е мое лично мислење.
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 43949
  • Il Moderatore
« Одговори #1533 на: 14 Март 2015, 19:52:43 pm »
Баш ме интересира дали BBC имала некој пвеќедишен сериал воопшто со поголема гледаност од Top Gear.

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен DarthJe5us

• Авиону, сломићу ти крила..
  • Легенда
  • Пораки: 20146
« Одговори #1534 на: 14 Март 2015, 19:54:30 pm »

ниеден тест негов не го вреднувам како вистинит, затоа што е платен за да биде таков...

А тој со Волвото?

Отсутен onak

• Легенда
    • КАНО еко системи
« Одговори #1535 на: 14 Март 2015, 19:56:35 pm »
Баш ме интересира дали BBC имала некој пвеќедишен сериал воопшто со поголема гледаност од Top Gear.

јас колку што знам и колку што читав, и топ гиар кларксон ГО ПРЕВЗЕМАЛ... не е првично негова замисла... е сега дали и претходно било во продукција на ббц па го дале, па го купиле-продале, не се сеќавам... од поодамна ми е читаново...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17675
  • Alfa155 & AlfaGT
« Одговори #1536 на: 14 Март 2015, 19:57:42 pm »

ај не омаловажувај.. прво и основно...
Богами...

второ, прочитај те ги сите објави од официјалните лица на ББЦ па после видете дали тресам или не....

трето, ако не ви се свиѓа тоа што ке кажам дека КЛАРКСОН ИМА ГАДНА И ОДВРАТНА ФАЦА, да, има гадна и одвратна фаца, а воедно и покварен карактер, и се гледа низ призмата на парите... ниеден тест негов не го вреднувам како вистинит, затоа што е платен за да биде таков... без оглед дали ке си признаете или не... али се согласувам дека редовно го гледав, затоа што прави одлично шоу. и да почне некоја друга емисија со друго име, пак ке го гледам, затоа што е ОДЛИЧЕН ШОУМЕН...

жал ми е што не ти се свиѓа моето мислење, ама и не барам било кој да се согласува со мене... тоа е мое лично мислење.

Ебати личното мислење што го имаш, ја да сум на твое место одма би си го избришал профилот од форумов. ( за коли иначе )

Кларксон ти е бате Бог и Батине у аутомобилскиот свет.. Ќе си каже што има за било кој модел од било која марка без мува да го полази ...

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Il Moderatore
« Одговори #1537 на: 14 Март 2015, 20:03:30 pm »
Папапа! BBC може да сања за ваква гледаност со некоја друга серија (податоците се само за гледаноста во UK):

http://en.wikipedia.org/wiki/Top_Gear_%282002_TV_series%29#Episodes

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 29806
    • CARclub.mk
« Одговори #1538 на: 14 Март 2015, 20:14:40 pm »
Една од причините зошто Top Gear (и водителите) можеше да биде до толку без влакна на јазик е што не зависеше од реклами, како скоро сите други емисии (било какви) што постојат, него се плаќаше од телевизиската претплата во UK.

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Il Moderatore
« Одговори #1539 на: 14 Март 2015, 20:15:31 pm »

Top Gear is broadcast in 170 different countries with 350 million viewers per week.

Нек` се е*ат сеа без Кларскон. Ваква популарност нема да имаат никаТ!

Отсутен marjanot

• Следен од Hammond на Инстаграм.
  • Легенда
  • Пораки: 10990
  • 430i
Одг:
« Одговори #1540 на: 14 Март 2015, 20:17:00 pm »
Абе да успее Барзов да го врбува тука да праат емисија, супер ќе биде.

Отсутен onak

• Легенда
    • КАНО еко системи
« Одговори #1541 на: 14 Март 2015, 20:17:25 pm »
Ебати личното мислење што го имаш, ја да сум на твое место одма би си го избришал профилот од форумов. ( за коли иначе )

Кларксон ти е бате Бог и Батине у аутомобилскиот свет.. Ќе си каже што има за било кој модел од било која марка без мува да го полази ...

аууууу... пази да не.. кларксон бил бог и батина во автомобилски свет... хахахаха... добар виц... тоа што ти и таквите како тебе си го идеализирате него и неговаиот поган карактер, тоа е ваш личен проблем... бог и батина бил.... бре...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Il Moderatore
« Одговори #1542 на: 14 Март 2015, 20:18:32 pm »

Е тоа е веќе мила и пријатна фаца...

Присутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55054
  • Махер
« Одговори #1543 на: 14 Март 2015, 20:18:39 pm »

Top Gear is broadcast in 170 different countries with 350 million viewers per week.

Нек` се е*ат сеа без Кларскон. Ваква популарност нема да имаат никаТ!
Да де, па тоа е идејата. Затоа и треба да се борат да го задржат и да не ја прифаќаат неговата оставка. Башка што и емисијата „Top Gear“ е закон.

Отсутен Darkovski

• Редовен
  • Пораки: 1273
« Одговори #1544 на: 14 Март 2015, 20:20:08 pm »

Е тоа е веќе мила и пријатна фаца...
и Харизматична ;D