Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Ми треба препорака за детско седиште за на велосипед. Малиот има две години, жена ми ќе се вози со точак кога ќе стопли па сакам да испазарам асално седиште за на точак. Има ли некој искуство и препораки?
Погледни ги и Urban Iki, ги има во Velo Helo продавницата. Јапонски дизајни, имам купено до сега две за поклони, ги пофалија дека се лесни за местење и секако, лесно се седнува детенце.
Во МК не верувам дека ќе го најдеш, во Германија не би требало да е проблем. Удри search веќе или?
Цитат: MartinAlfista на 01 Март 2026, 23:49:20 pmПогледни ги и Urban Iki, ги има во Velo Helo продавницата. Јапонски дизајни, имам купено до сега две за поклони, ги пофалија дека се лесни за местење и секако, лесно се седнува детенце.+1 препорака и од мена за Urban Iki. Единствено нешто што сум видел на друго седиште а е добра опција што во овој случај ја нема е тоа што седиштето да може да се навали наназад како за спиење. Еднаш ми заспа ќерка ми едвај ја довозев зашто и паѓаше главата нанапред. Таа функција сум ја видел на Thule седиштето за точак.