Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: Power to the people на 03 Јуни 2020, 08:50:37 amДа не имате некаде видено мала торбица за прва помош како оваа по аптеки, бензински, џамбо и слично?16х11см е, 1$ e на али празна, да не чекам а за слична пара да не имаме и кај нас случајно.(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)http://euro-stil.mk/index.php?route=product/category&path=89Скопје незнам кај се наоѓа, во Битола е малце подолу од Центар пералната, или види во еуротулс да не има. Имав и јас неколку од Лидл ама ги раздадов ептен добри компактни беа за по ранци.
Да не имате некаде видено мала торбица за прва помош како оваа по аптеки, бензински, џамбо и слично?16х11см е, 1$ e на али празна, да не чекам а за слична пара да не имаме и кај нас случајно.(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Цитат: AUUU на 03 Јуни 2020, 00:56:15 amЦитат: Anakin на 03 Јуни 2020, 00:51:26 amЦитат: AUUU на 03 Јуни 2020, 00:11:29 amЦитат: MartinAlfista на 03 Јуни 2020, 00:04:55 amЌе ти заврши точакот на оглас во Македонија или Косово, не се заебаај со заклучување Епа како ние ќе возиме скупи точаци....Win-win, ем он нов од осигурање, ем ти неговиот за 500 еур.Чиста работа, и да ти го украдат после една година цената е иста со тоа што ќе можеш пак да си дозволиш скап да си купиш Шала на страна ама во Германија почнаа пепел да ги прават точаците и ако во последно време гледам Германците преферираат повеќе E-Bike, па прашање на време е кога ќе почнат истите да се продаваат тука по пристојни цени Малце е безвезе што почнаа Германците да купуваат скапи катанци а заклучување и да ставаат ГПС на точаците, иначе ние одамна ќе возевме e-bike. Како и да е, уживај во возењето, се надевам имаш доволно слободно време и планини за да го искористиш квалитетно.Јас сум моментално во Западна Германија и тука е се шуми и езера. За патеки за точак да не правиме муабет колку сме далеку од нив плус за разлика од кај нас, те фатат ли со точак на тротоар, одма полиција ти пишува казна освен ако се разбира нема знак за точак. До 9 години дете смее да вози на тротоар, се останато на улица. И последната интересна раб што ја дознав е ако те сопре полиција со точак пијан( 1,6промили) ти ја одземаат возачката дозвола ако ја поседуваш. Чудно но вистинито
Цитат: Anakin на 03 Јуни 2020, 00:51:26 amЦитат: AUUU на 03 Јуни 2020, 00:11:29 amЦитат: MartinAlfista на 03 Јуни 2020, 00:04:55 amЌе ти заврши точакот на оглас во Македонија или Косово, не се заебаај со заклучување Епа како ние ќе возиме скупи точаци....Win-win, ем он нов од осигурање, ем ти неговиот за 500 еур.Чиста работа, и да ти го украдат после една година цената е иста со тоа што ќе можеш пак да си дозволиш скап да си купиш Шала на страна ама во Германија почнаа пепел да ги прават точаците и ако во последно време гледам Германците преферираат повеќе E-Bike, па прашање на време е кога ќе почнат истите да се продаваат тука по пристојни цени Малце е безвезе што почнаа Германците да купуваат скапи катанци а заклучување и да ставаат ГПС на точаците, иначе ние одамна ќе возевме e-bike. Како и да е, уживај во возењето, се надевам имаш доволно слободно време и планини за да го искористиш квалитетно.
Цитат: AUUU на 03 Јуни 2020, 00:11:29 amЦитат: MartinAlfista на 03 Јуни 2020, 00:04:55 amЌе ти заврши точакот на оглас во Македонија или Косово, не се заебаај со заклучување Епа како ние ќе возиме скупи точаци....Win-win, ем он нов од осигурање, ем ти неговиот за 500 еур.Чиста работа, и да ти го украдат после една година цената е иста со тоа што ќе можеш пак да си дозволиш скап да си купиш Шала на страна ама во Германија почнаа пепел да ги прават точаците и ако во последно време гледам Германците преферираат повеќе E-Bike, па прашање на време е кога ќе почнат истите да се продаваат тука по пристојни цени
Цитат: MartinAlfista на 03 Јуни 2020, 00:04:55 amЌе ти заврши точакот на оглас во Македонија или Косово, не се заебаај со заклучување Епа како ние ќе возиме скупи точаци....Win-win, ем он нов од осигурање, ем ти неговиот за 500 еур.
Ќе ти заврши точакот на оглас во Македонија или Косово, не се заебаај со заклучување
Цитат: vladic3110 на 03 Јуни 2020, 09:01:52 amЦитат: Power to the people на 03 Јуни 2020, 08:50:37 amДа не имате некаде видено мала торбица за прва помош како оваа по аптеки, бензински, џамбо и слично?16х11см е, 1$ e на али празна, да не чекам а за слична пара да не имаме и кај нас случајно.(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)http://euro-stil.mk/index.php?route=product/category&path=89Скопје незнам кај се наоѓа, во Битола е малце подолу од Центар пералната, или види во еуротулс да не има. Имав и јас неколку од Лидл ама ги раздадов ептен добри компактни беа за по ранци. Големи ми гледаат овие, освен најефтиниото, во еуротулс ич не ми текна, ќе проверам. Празна ми треба, да си ставам јас што сакам, или на минимум некоја.
Затоа што треба да живее и домашната економија, со цена х2 и ДДВ 18%, кое патем можеш и да си го вратиш ако го купиш од Србија.
Појди до продавница. Обично на лице место даваат попуст на добар ден. Со малку ценкање и истава приказна верувам дека ќе дојдеш до цена од 12к па и помалку.Јас пред некоја година земав Полар со list price 20-21 за 15к. Со фискална со се.Sent from my ONEPLUS A3010 using Tapatalk
Цитат: AUUU на 05 Јуни 2020, 16:27:51 pmЗатоа што треба да живее и домашната економија, со цена х2 и ДДВ 18%, кое патем можеш и да си го вратиш ако го купиш од Србија.Не викам ја да не живее. Тој што ги продава кај нас, добива сигурно добар дилерски попуст. Транспорт од Србија е генерално ефтин, царина и данок се ок. 10% е царина, значи, еве, нека биде 15% еве и 20% поскап. Ама не 50% и повеќе..