Автор Тема: Велосипед  (Прочитано 942961 пати)

Отсутен Vasil

• Сениор
  • Пораки: 3759
Одг: Велосипед
« Одговори #2955 на: 21 Мај 2015, 14:43:50 pm »

Отсутен gnaum

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 179
« Одговори #2956 на: 21 Мај 2015, 22:06:24 pm »
Денеска бев до Скопје по точаче кај тоа на влезот појма немам како се вика ама внатре имаше зилион точаци од "европа" кај што некој вика дека се крадени а јас мислам дека гарант се крадени :D
Инаку веќе имав еден точак од истото место го купив пред 2-3 год и ете го во одлична состојба уште се драјва  па така решив уште еден од таму да земам.  Мене овај најмногу ме бендиса лесен е шимано е и е многу тивок па еве  некоја слика и кажете што мислите.
Овде е кога го донесов

малце го зачистив

И на крај подмачкување

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34161
  • Таков е животот... јебига
« Одговори #2957 на: 21 Мај 2015, 22:17:25 pm »
Благодарам на сите за информациите.
Кај лоповите во Маџари не планирам да одам, така да ќе ги шпрошетам продавнициве деновиве.

Отсутен Igor

• Легенда
  • Пораки: 9498

Отсутен Vlatce-Vectra

• Сениор
  • Пораки: 5789
« Одговори #2959 на: 22 Мај 2015, 00:20:54 am »
Gnaum sozdravje dasi go trkalas biciklot nego da spodelese cena na tocacevo i otprilika i na drugite tamo sto si gi gledal kako se so ceni bidejki dobiv nekoja informacija deka vo singelic stanale preskapi vo posledno vreme.....

Отсутен MartinAlfista

• Легенда
  • Пораки: 17610
  • Alfa Romeo Corruption 1.4 Turbo
« Одговори #2960 на: 22 Мај 2015, 00:27:54 am »
Замолувам за препорака за модел на точак / продавница.
Не сакам ефтин кинеско-турски точак, но не сакам некакви лудории од точаци какви што гледам тука некои практикуваат.... Значи квалитетна домаќинска ствар ама со разумна цена некаде докај 200-250 евра.
Претежно ќе се вози низ град, повремено на водно. Офроуд не планирам.

За тие пари ќе бараш Polar или Drag велосипеди. Првите се наоѓаат најефтино кај бившите ти комшии карши фонтана, вторите се наоѓаат во Порта Влае, во Цикло-Ас. Тоа е во дуќаните гледаат право на кружниот тек.

Отсутен AUUU

• Легенда
  • Пораки: 7122
« Одговори #2961 на: 22 Мај 2015, 00:39:56 am »
Денес поминав до Цикло-АС позади Универзална и имаше супер Драг точаци за околу 16.000 ама има и попуст 10% на таа цена.  Посебно ми се допадна еден со бел рам,  одлично изгледаат.

Отсутен gnaum

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 179
« Одговори #2962 на: 22 Мај 2015, 10:18:57 am »
Gnaum sozdravje dasi go trkalas biciklot nego da spodelese cena na tocacevo i otprilika i na drugite tamo sto si gi gledal kako se so ceni bidejki dobiv nekoja informacija deka vo singelic stanale preskapi vo posledno vreme.....
Фала многу да си купиш подобар ако најдиш :P
Слушај имаше добри ама и канти, а цените му беа солидни од 50е до 150е овај јас го платив 100е бендисав еден 80е без калници ама јас сакав да си има калници и сите додатоци па ако ми запречат одма ги вадам.
Имаше и женски многу добри.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34161
  • Таков е животот... јебига
« Одговори #2963 на: 22 Мај 2015, 13:18:24 pm »
Замолувам за препорака за модел на точак / продавница.
Не сакам ефтин кинеско-турски точак, но не сакам некакви лудории од точаци какви што гледам тука некои практикуваат.... Значи квалитетна домаќинска ствар ама со разумна цена некаде докај 200-250 евра.
Претежно ќе се вози низ град, повремено на водно. Офроуд не планирам.

За тие пари ќе бараш Polar или Drag велосипеди. Првите се наоѓаат најефтино кај бившите ти комшии карши фонтана, вторите се наоѓаат во Порта Влае, во Цикло-Ас. Тоа е во дуќаните гледаат право на кружниот тек.

Многу корисна информација. Благодарам. Ќе поминам да видам.

Отсутен Carpathian Lord

• Легенда
  • Пораки: 14198
« Одговори #2964 на: 22 Мај 2015, 13:27:27 pm »
Polar гледам имаат добри понуди. Каков квалитет се? Знам дека се српски. Исто и Capriolo исто српски.

Гледам имаат добра опрема а поефтини се дури и од Cross (бугарските).

Отсутен Dodo

• Бемвекријачко Пе*ерче
  • Редовен
  • Пораки: 2792
« Одговори #2965 на: 22 Мај 2015, 14:13:53 pm »
Мене поларот ми фаќаат око, се имам и качено на еден од колега, возен година дена делуваше коска. Мислам дека за цената е многу добар избор. Кога купував го гледав Полар Мираж.

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20700
« Одговори #2966 на: 22 Мај 2015, 17:15:04 pm »
Уште еднаш да му се заблагодарам на Томе што ми го среди точакот, особено седиштето :)
Возев прееска и не биднав силуван од истото :)

Бтв, оние МАХ точковине у Агротехна ги бива за нешо?
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен Diablo

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 465
« Одговори #2967 на: 22 Мај 2015, 17:26:09 pm »
Уште еднаш да му се заблагодарам на Томе што ми го среди точакот, особено седиштето :)

Поголемо ѓубре од МАХ нема, само што го купив мораше да сменам скоро се, гумите пластика ми пукнаа во возење.Добро што ми го украдоа па си купив солиден точак.Околу 7000 илјади се тие МАХ, додај уште толку и вози нешто добро.

Отсутен Bojan j

• Сениор
  • Пораки: 3042
« Одговори #2968 на: 22 Мај 2015, 17:26:38 pm »
За самоубиство.

Отсутен Tome-Colt

• Близок до администрацијата
  • Сениор
  • Пораки: 4619
  • Муфљуз
« Одговори #2969 на: 22 Мај 2015, 20:18:06 pm »

Нека ти здивнат мадињата и гзот малце.

Макс е ѓубре не ги бива ич.
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“