Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Замолувам за препорака за модел на точак / продавница.Не сакам ефтин кинеско-турски точак, но не сакам некакви лудории од точаци какви што гледам тука некои практикуваат.... Значи квалитетна домаќинска ствар ама со разумна цена некаде докај 200-250 евра. Претежно ќе се вози низ град, повремено на водно. Офроуд не планирам.
Gnaum sozdravje dasi go trkalas biciklot nego da spodelese cena na tocacevo i otprilika i na drugite tamo sto si gi gledal kako se so ceni bidejki dobiv nekoja informacija deka vo singelic stanale preskapi vo posledno vreme.....
Цитат: Миле Џонтра на 21 Мај 2015, 12:35:30 pmЗамолувам за препорака за модел на точак / продавница.Не сакам ефтин кинеско-турски точак, но не сакам некакви лудории од точаци какви што гледам тука некои практикуваат.... Значи квалитетна домаќинска ствар ама со разумна цена некаде докај 200-250 евра. Претежно ќе се вози низ град, повремено на водно. Офроуд не планирам.За тие пари ќе бараш Polar или Drag велосипеди. Првите се наоѓаат најефтино кај бившите ти комшии карши фонтана, вторите се наоѓаат во Порта Влае, во Цикло-Ас. Тоа е во дуќаните гледаат право на кружниот тек.
Уште еднаш да му се заблагодарам на Томе што ми го среди точакот, особено седиштето Возев прееска и не биднав силуван од истото Бтв, оние МАХ точковине у Агротехна ги бива за нешо?
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“