Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
околу 120 од ѓорче до ѓорче.
Не не, ако се секаваш, ја реков дека вадам 6 литри плин на отворено, ти ми рече дека и ти исто ке поминеш ама со твојата крстосувачка брзина, не со мојата која е дупло поспора Ме мрзи да барам сеа, на работа сум
Ко` што би рекле гостиварци праев иди - оди Некој пазар падна у меѓувреме.
Смеј се, смеј се, тебе ти требаат 15 литра плин за 100 км во град, ја со 15 литра плин идам до охрид и на вракање во кичево малку ке дополнам за до скопје
На отворен пат и јас истото го праам Со тоа што јас одам со 150-тина на саат, во кожна гарнитура со соодветна температура во салонот Па сеа ти види кај оди потрошњата
Цитат: Simo - Carrier166 на 07 Февруари 2013, 15:44:18 pmНа отворен пат и јас истото го праам Со тоа што јас одам со 150-тина на саат, во кожна гарнитура со соодветна температура во салонот Па сеа ти види кај оди потрошњата Поштовање за салонот. Од прва рака!
Цитат: Filomkd на 07 Февруари 2013, 15:57:49 pmЦитат: Simo - Carrier166 на 07 Февруари 2013, 15:44:18 pmНа отворен пат и јас истото го праам Со тоа што јас одам со 150-тина на саат, во кожна гарнитура со соодветна температура во салонот Па сеа ти види кај оди потрошњата Јас таа потрошња ја правам при брзини од 100-110 км, така да не е некоја мноогу голема разлика во брзина, како второ не си се возел во колата па да знаеш дали е комфорна или пак внатре е ладно или што ти е знам, како трето колата далеку има подобар комфор и вади далеку подобар звук од нови нискобуџетни косилици, а според технологија, стара е 40 годиниФило, у реду је!
Цитат: Simo - Carrier166 на 07 Февруари 2013, 15:44:18 pmНа отворен пат и јас истото го праам Со тоа што јас одам со 150-тина на саат, во кожна гарнитура со соодветна температура во салонот Па сеа ти види кај оди потрошњата Јас таа потрошња ја правам при брзини од 100-110 км, така да не е некоја мноогу голема разлика во брзина, како второ не си се возел во колата па да знаеш дали е комфорна или пак внатре е ладно или што ти е знам, како трето колата далеку има подобар комфор и вади далеку подобар звук од нови нискобуџетни косилици, а според технологија, стара е 40 години