Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Е ваков имам јас, сличен на овој... а еве во ферал, има по 490 денари се http://feral.tc.mk/shopping/merach-na-pritisok-vo-gumi/968/1
Цитат: RikiRulz на 10 Мај 2011, 13:34:28 pmЕ ваков имам јас, сличен на овој... а еве во ферал, има по 490 денари се http://feral.tc.mk/shopping/merach-na-pritisok-vo-gumi/968/1Има едни како куре (обично пластично) што искача од футрола (како пенкало), незнам како да се изразам и исто не се лоши (ако се погоди од почеток), а и не се толку склони на расипување при паѓање и сл. пошто се метални. Како и да е, дигиталните имаат трансдјусер во нив и се прилично попрецизни, во Грчка беа 10 евра во Lidl. Туку дај препорачајте некоја пумпа асална (компресорче) или сл. ...
Цитат: djidji на 10 Мај 2011, 13:41:01 pmЦитат: RikiRulz на 10 Мај 2011, 13:34:28 pmЕ ваков имам јас, сличен на овој... а еве во ферал, има по 490 денари се http://feral.tc.mk/shopping/merach-na-pritisok-vo-gumi/968/1Има едни како куре (обично пластично) што искача од футрола (како пенкало), незнам како да се изразам и исто не се лоши (ако се погоди од почеток), а и не се толку склони на расипување при паѓање и сл. пошто се метални. Како и да е, дигиталните имаат трансдјусер во нив и се прилично попрецизни, во Грчка беа 10 евра во Lidl. Туку дај препорачајте некоја пумпа асална (компресорче) или сл. ...Јас имам едно од Top Shop за 600-700 денари година и пол го имам, пумпа се, џам е.
Со тие, врвчиња... или по нашки кажано... куриња
Да. Кога ми го купија ( го добив на поклон ) се згазив од смеење штом дознав дека е од Top Shop. Ама ми врши работа за се и гуми на коливе пумпам со него и баскети, топки, точаци ( бидејќи доаѓа во комплет со онакви додаточиња ).
Цитат: RikiRulz на 10 Мај 2011, 14:09:26 pmСо тие, врвчиња... или по нашки кажано... куриња ...што би рекол Џиџи
Цитат: S16 на 10 Мај 2011, 13:55:11 pmДа. Кога ми го купија ( го добив на поклон ) се згазив од смеење штом дознав дека е од Top Shop. Ама ми врши работа за се и гуми на коливе пумпам со него и баскети, топки, точаци ( бидејќи доаѓа во комплет со онакви додаточиња ).Го знам, ама се плашев да не е ѓубре некое Чим е ваква работа ќе си го купам, пошто гледам и на други места разни кинески-тука им е цената, некои кои купија се зезнаа - не ги бива... Море вака така Топ Шоп значи и не е така лош
Цитат: djidji на 10 Мај 2011, 14:45:57 pmЦитат: S16 на 10 Мај 2011, 13:55:11 pmДа. Кога ми го купија ( го добив на поклон ) се згазив од смеење штом дознав дека е од Top Shop. Ама ми врши работа за се и гуми на коливе пумпам со него и баскети, топки, точаци ( бидејќи доаѓа во комплет со онакви додаточиња ).Го знам, ама се плашев да не е ѓубре некое Чим е ваква работа ќе си го купам, пошто гледам и на други места разни кинески-тука им е цената, некои кои купија се зезнаа - не ги бива... Море вака така Топ Шоп значи и не е така лош Џиџи, мислам дека е шпанско ова.
Јас имам едно со колата и никогаш не сум го пробал.....
Цитат: Sportex на 10 Мај 2011, 15:42:43 pmЈас имам едно со колата и никогаш не сум го пробал.....КУРЕ