Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
jas pravev pauzi mnogu trgnav porano od dogovoreno... inace ilektricnive se ziva prevara...
Istorisko niska potrosuvacka za mene (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)ruta: Saalbach - Salzburg - Vienavozenje 100-110 so sleperite u lenta, so pauzi...
Цитат: RedEco на 21 Јануари 2023, 10:01:00 amIstorisko niska potrosuvacka za mene (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)ruta: Saalbach - Salzburg - Vienavozenje 100-110 so sleperite u lenta, so pauzi...Јака удолница до Виена а? Како стазите, натапкани беа горе? Поминал ратрак?
Секој Германец се фали дека во Австрија колата му троши помалку и дека бензинот им е подобар поради помалата потрошувачка... Тоа се тие муабети од колеги што ги слушам што одат во Австрија на шетање/одмор.
Ау 3.7 со толкава кола. Свака част друже, ти си имал живци.
Цитат: Tony на 22 Јануари 2023, 01:52:19 amАу 3.7 со толкава кола. Свака част друже, ти си имал живци.Реденката камери и тие што мерат просечна брзина многу брзо растат живци во шоферите што возат низ Австрија.
Дај име/ линк од емисијата.
Во секој случај, не е дека WLTP е супер-прецизен - не е, ама ме многу, многу подобар во однос на NEDC.