Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: MAPJAH на 10 Април 2019, 21:58:56 pmМењај никнејм во бавен гонзалес Sent from my VTR-L29 using TapatalkНе ме нервира потрошувачката колку што ми фали торкот Слабо скија сега :/ Спори гонзалез
Мењај никнејм во бавен гонзалес Sent from my VTR-L29 using Tapatalk
Цитат: filipv на 10 Април 2019, 17:27:16 pm....Таму кадешто полнам нема пумпаш па ако сакам да си ставам бензин морам да пумпам. Таа професија во Европа ја има само на балканот.
....
Велес - Солун автобускаАвтобуска - Космос повеќе од 1 саат поради некои протестиКосмос ВелесВозење претежно по знаци, од време на време нешто плус.BMW 320d 184hp(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Цитат: Ordevski на 13 Април 2019, 23:47:26 pmВелес - Солун автобускаАвтобуска - Космос повеќе од 1 саат поради некои протестиКосмос ВелесВозење претежно по знаци, од време на време нешто плус.BMW 320d 184hp(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Sent from my SM-G935F using TapatalkЏабе Аутоматик е?
Цитат: BrziGonzalez на 13 Април 2019, 23:50:33 pmЦитат: Ordevski на 13 Април 2019, 23:47:26 pmВелес - Солун автобускаАвтобуска - Космос повеќе од 1 саат поради некои протестиКосмос ВелесВозење претежно по знаци, од време на време нешто плус.BMW 320d 184hp(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Sent from my SM-G935F using TapatalkЏабе Аутоматик е?Баш џабе Да, аутоматик.Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Цитат: Ordevski на 13 Април 2019, 23:57:42 pmЦитат: BrziGonzalez на 13 Април 2019, 23:50:33 pmЦитат: Ordevski на 13 Април 2019, 23:47:26 pmВелес - Солун автобускаАвтобуска - Космос повеќе од 1 саат поради некои протестиКосмос ВелесВозење претежно по знаци, од време на време нешто плус.BMW 320d 184hp(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Sent from my SM-G935F using TapatalkЏабе Аутоматик е?Баш џабе Да, аутоматик.Sent from my SM-G935F using Tapatalk Црна беше? Мислам дека те видов прееска кај трговскиот. Тука негде е и кај мене купето со потрошња. Баш ми е криво што не е автоматик.
[Црна беше? Мислам дека те видов прееска кај трговскиот. Тука негде е и кај мене купето со потрошња. Баш ми е криво што не е автоматик.
Цитат: BrziGonzalez на 14 Април 2019, 00:03:58 am[Црна беше? Мислам дека те видов прееска кај трговскиот. Тука негде е и кај мене купето со потрошња. Баш ми е криво што не е автоматик.Денес мислам јас дека те видов, се разминавме по патот накај езеро Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Градско возење во 8 и 17 часот низ гужвите СкопскиFocus 1.0 Ecoboost
Идеално аутце. Дури јас би го погледнал и Цмакс на промоција што е.
Дај пушти слики или претстави го во гаража