Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Тоа прави разлика?
Хмм... Инчремудастинг Мене ми е сеуште чудна разликата помеѓу показателите на компјутерот и „олд скул“ показателите кај Инсигнијата. Некако „олд скул“ ми се поверодостојни, пошо ебаго, точиш, возиш, си поминал километри, точиш пак и праиш проста математика... Зошто на компјутерот математиката му е „пооптимистичка“, стварно не ми е јасно
Да га еем, на Лансерот беше дури безобразно точен... На ова знае да бега и по литро и кусур, затоа ептен ми доаѓа чудно.
Меганот, што го имав, 1.5 дци, секогаш покажуваше на борд 0,5-0.6 помалку, секогаш точам до врв.i30 пак ми покажува 0,3 помалку, освен последниот пат што ми покажа точно, и ме изненади.
мерката беше, троши над 10 и под 10
Цитат: Mikius на 30 Април 2018, 13:22:52 pmМеганот, што го имав, 1.5 дци, секогаш покажуваше на борд 0,5-0.6 помалку, секогаш точам до врв.i30 пак ми покажува 0,3 помалку, освен последниот пат што ми покажа точно, и ме изненади.Кој мотор од која година?