Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Корса Б 1.0 три цилиндри, 55 коњој мислам, 4-ца вкола, Битола - Софија и назад.7.2л плинСе возеше пола на максимум и пола нормално. Потрошено и 1.5л антифриз, капеше од некаде.
Корса Б 1.0 три цилиндри, 55 коњој мислам, 4-ца вкола, Битола - Софија и назад.
4 Кила ребра, 8 увијачи, 10 кремандли, 30 ќебапи испечени со 0.7 литри плин. До капаче ја дополнив боцата. Следно планирам на есен да пржам чварки со истата боца, ќе пишам потрошувачка. Плинит од Макпетрол. Јас сум ПРЕзадоволен.
Цитат: zlatkoa на 14 Април 2018, 21:07:40 pm4 Кила ребра, 8 увијачи, 10 кремандли, 30 ќебапи испечени со 0.7 литри плин. До капаче ја дополнив боцата. Следно планирам на есен да пржам чварки со истата боца, ќе пишам потрошувачка. Плинит од Макпетрол. Јас сум ПРЕзадоволен. многу братеууу... Конвертирај ја одма на ќумур, да видиш што е лезет потрошња...
Е сега, ќе си носеш резерва антифриз у багажник
Цитат: Power to the people на 14 Април 2018, 20:41:00 pmКорса Б 1.0 три цилиндри, 55 коњој мислам, 4-ца вкола, Битола - Софија и назад.Според стандардите на Carclub, ова не е возможно да се изведе. Оваа кола со ваков мотор и 4 луѓе внатре, не може подалеку од два семафори да помине.
848км, потрошено 52.4 литра (борд рече потрошено 52.7) по цена од 59,00 денари. 6,21л просек потрошено во град, освен 140км на отворено.