Не..
Qashai -то дури го тестирав, немав релации од по 1 км туку низ град барем 5-6 км.
Така да земи го 10-11 за споредба како вредност
.
окрадињо, не знам шо да ти кажам... можеби стиловите на возење ни се дибидус различни... можеби моево со околу 100к е разработено... јас ја шалтам на 2-2ипол иљади макс, а на 1500-2000 ја лепам десната нога за под
ама да се посерам не можам над 7 да дигнам низ град.
Над 7 качувам једино на аутопут со возење дебело над ограничувања (читај: екстремно ретко)
Јас едино тоа не сум пробал

Да се посерам дури возам. Ама тие бројки не успеав да ги извадам

(твојте економични што ги постигнуваш) . Можеби после разработување паѓа потрошувачката драстично.
Инаку луѓе што имаат ЦР-В ми велат дека ќе падне потрошувачката после прв сервис. Исто читам по форуми дека уљето што е фабрички дојдено со колата е уље што служи за полесно да се разработи моторот, и дека уљето што се става понатаму допринесува на поголема економија во поглед на потрошувачка. Од таа причина си нарачав оригинал HONDA уље онака by the book. Не е евтино воопшто, ама па ќеиф ми е да бие све по Упатство.
Исто ко и Симо и мене не ме загрижува двоцифрена потрошувачка, можеби дека со сите коли до сега сум ја имал

па сум навикнат.
поздрав
Дарко