зборите за возење со незагреан мотор? зборувате за крузање низ град... д-фак...знаете ли што воопшто зборите? ако тргнам негде и стигнам, а моторот не ми е загреан, тогаш зашто воопшто би идел со кола?
точак, веспа, пешки, такси... мислам, стварно ви нема логика муабетов... само инат да се терало... вашите 5-10Ккм годишно се поточни од моите 150 испробано и измерено на преку 35-40 различни возила... бензинци, плинаши, дизели, атмо, турбаши... али ок.. вие си знаете.. уште еднаш се докажува дека личното убедување е појако од било кој факт, искуство и знаење на другите луѓе... и да, егото: јас сум во право и никој друг, е нај јако. да непраам муабет за искривените податоци кои едвај се спомињаат, на пример, незагреан мотор.. тоа е тоа... а нај јако од се е кога ќе дојдете во скопје и возите како пензионери, реметејќи го до крај ионака испосерениот сообраќај, и мојата кола у скопје ако возам така ќе троши помалку одколку било кој друг град низ македонија... само остатокот од заштедените пари на гориво, ќе треба по дијазепами и лексилиуми да ги дадам...