Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
ОК гума? Ако за тебе ОК=катастрофа тогаш така нека биде.Сава не е гума, туку е пластика. Ништо повеќе.
Не ја ругам јас. Самите себе си се ругаат.еден збор само: пластика! Нема никаков контакт со асфалтот. Треба уште 200 фурни леб да јадат Словеншчинине пред да ги бива за гуми.
falanga koja isfrustritanost ja imash od sava neznam so e rabotava, jas gi imam zimskite 4 godini i zijan ne sum videlbtw, treba da kupuvam letni sega, nekoj ima iskustvo so hankook nekako najdobri ceni mi davaat?
Не е до колата, до гумата е. МОментално возам Мишелин, Униројал, Семперит и КОнтинентал. Сава уште еднаш нема да возам во животот.
Цитат: MarceCvarce на 24 Април 2013, 00:22:32 amfalanga koja isfrustritanost ja imash od sava neznam so e rabotava, jas gi imam zimskite 4 godini i zijan ne sum videlbtw, treba da kupuvam letni sega, nekoj ima iskustvo so hankook nekako najdobri ceni mi davaat?ханкок-на почеток се добри,втората година се веќе пластика.Првите ханкок што ги купив(половни) пред 11 години имаат извозено околу 70000км и имаат шара ко вчера да се купени и уште се возат.За другото ауто после купив пак Ханкок-вентус(нови)-исти кусурац се,еве трета година ги возам (само у лето),али рачунам дека на дожд немам кочница.Најниска цена е една работа ,а најдобра цена (у однос на квалитет) е друга.Можеби има некои Ханкок поскапи и подобри,али овие нај ефтините се ќутук.