Автор Тема: Гуми - Општо  (Прочитано 1993188 пати)

Отсутен chevrolet1

• Почетник
  • *
  • Пораки: 8
Одг: Гуми - Општо
« Одговори #8505 на: 16 Април 2018, 17:19:06 pm »
Ovie od e-kupi ne se normalni za 205/55 r16 MIchelin Primacy4 - 7315 den so popust - a bile 10450 den
Vo CERES so montaza istite 5000 den.Dali se normalni, koj kupuva od ovie internet e-kupi prevaranti jas neznam

Отсутен MAPJAH

• Сениор
  • Пораки: 6993
  • Бенве сие бенве
« Одговори #8506 на: 16 Април 2018, 17:28:04 pm »
Пиштол на глава да не ти стави некој за да купиш? Ја ќе речам у скопје се ненормални, еспресо 100ден, у пехчево 20 денари, ја не знам кој пие кафе у скопје бе????!!?!?!?

Отсутен n1kola

• Легенда
  • Пораки: 7220
  • French diamond
« Одговори #8507 на: 16 Април 2018, 17:40:34 pm »
Ама споредба направи... Изледа паметно прават тие од е-купи, за вакви како тебе да ги ду*ат.

Ем ве предупредва членот дека се 2500 денари поскапи и уште го правиш будала.

Отсутен MAPJAH

• Сениор
  • Бенве сие бенве
« Одговори #8508 на: 16 Април 2018, 17:42:15 pm »
Кај виде дека ме дупат?

Отсутен MAPJAH

• Сениор
  • Бенве сие бенве
« Одговори #8509 на: 16 Април 2018, 17:44:35 pm »
свесно ќе пишам пост под пост.

Нели гледаш дека членов е од Церес? Во седум мислења секаде го фали Церес, исто како ботовите што имаат по едно мислење каде најчесто ја фалат колата што ја продаваат.

Отсутен n1kola

• Легенда
  • Пораки: 7220
  • French diamond
« Одговори #8510 на: 16 Април 2018, 17:47:35 pm »
Ако е сварно така јас ти се извинувам, не сум заприметил дека така игра.

Отсутен vlatko05

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 341
  • k24a3
« Одговори #8511 на: 16 Април 2018, 21:18:06 pm »
свесно ќе пишам пост под пост.

Нели гледаш дека членов е од Церес? Во седум мислења секаде го фали Церес, исто како ботовите што имаат по едно мислење каде најчесто ја фалат колата што ја продаваат.

И то свесно распределени 7 мислења: Март - Ноември ... Март - Ноември ..... хахахахах

Отсутен zlatkoa

• Сениор
  • Пораки: 3298
« Одговори #8512 на: 16 Април 2018, 22:13:01 pm »

Отсутен ghost555

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 140
« Одговори #8513 на: 16 Април 2018, 22:24:06 pm »
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)

Опасни финти, али пред финтиве требало правопис да научи.

Отсутен chevrolet1

• Почетник
  • *
  • Пораки: 8
« Одговори #8514 на: 18 Април 2018, 16:10:31 pm »
Znaci vakvi tipovi kako ovok Marjan Zlatko, ghost55 i dr da ne gi naveduvam se ziv zijan za zemjava.
Jas pisav za cenite sto ima vrska Ceres ili drugi firmi.I Olimpiko i Evropa se poeftini od e-kupi Internet prodavacite samo zimaat gumi od uvoznicite i gi preprodavaat
Cenite im se nerelano visoki i zatoa procentualno davaat golemi popusti.A za finiti za pravopis kaj majkati da odam na casovi da me nauci moze?

Отсутен smole

• Сениор
  • Пораки: 3134
« Одговори #8515 на: 18 Април 2018, 16:22:07 pm »

Отсутен zlatkoa

• Сениор
  • Пораки: 3298
« Одговори #8516 на: 18 Април 2018, 16:38:25 pm »
Znaci vakvi tipovi kako ovok Marjan Zlatko, ghost55 i dr da ne gi naveduvam se ziv zijan za zemjava.
Jas pisav za cenite sto ima vrska Ceres ili drugi firmi.I Olimpiko i Evropa se poeftini od e-kupi Internet prodavacite samo zimaat gumi od uvoznicite i gi preprodavaat
Cenite im se nerelano visoki i zatoa procentualno davaat golemi popusti.A za finiti za pravopis kaj majkati da odam na casovi da me nauci moze?

Мајка ти се пишува одвоено. А не споено.

Кирилицата е одлична кога комуницираме на Македонски јазик и многу по ревносно звучат пцовките искажани на кирилица.

Може да употребиш и сарказам во исказите од типот:

"Може да ме бричиш меѓу препони со зелено џамче"

или

"Извади го пенисот од задник кога пишуваш на форум, забораваш да вклучиш кирилица"

Многу поголемо влијание имаат врз пошироката публика, и звучат позабавно.

Остани ми во добро расположение, и правописот се учи во основно училиште, а не кај нечија мајка. Веројатно те лажела мајка ти дека ги учи правопис сите тие чичковци што и доаѓаат на гости, па ете останало тоа во твојата потсвест дека правописот се учи кај нечија мајка.

Отсутен MAPJAH

• Сениор
  • Бенве сие бенве
« Одговори #8517 на: 18 Април 2018, 16:41:47 pm »
Можеш да ни се фатиш за Qr и да викаш узбуна. Церес преваранти!

Отсутен Mikius

• Легенда
  • Пораки: 10312
« Одговори #8518 на: 18 Април 2018, 17:19:08 pm »
Фатен си со спуштени гаќи, навлечи си ги и засрами се.
Немањето срам и одговорност е зијан за државава.

Отсутен Ipkisija Meskosa

• Легенда
  • Пораки: 8946
  • Пичлеме
« Одговори #8519 на: 18 Април 2018, 18:01:33 pm »

Мајка ти се пишува одвоено. А не споено.

Кирилицата е одлична кога комуницираме на Македонски јазик и многу по ревносно звучат пцовките искажани на кирилица.

Може да употребиш и сарказам во исказите од типот:

"Може да ме бричиш меѓу препони со зелено џамче"

или

"Извади го пенисот од задник кога пишуваш на форум, забораваш да вклучиш кирилица"

Многу поголемо влијание имаат врз пошироката публика, и звучат позабавно.

Остани ми во добро расположение, и правописот се учи во основно училиште, а не кај нечија мајка. Веројатно те лажела мајка ти дека ги учи правопис сите тие чичковци што и доаѓаат на гости, па ете останало тоа во твојата потсвест дека правописот се учи кај нечија мајка.