Цениве се како за 16ки.
Побарај си од друго место.
Aбре аман, јас мислам пак стандардни му се цениве, молам линк ако има да се види поевтино за истите.
Битола имаме Мотоцентар, Пнeуматик, и сега брзо Стоп ен Гоу, и се останато е бакалчиња што верувам му се исти цените, баш ќе прошетам денес, утре да видам.
Или прилеп можно е сабота да одам па ако знае некој некоја продавница премиум гуми да држат ќе го замолам да сподели.
@djidji, SaleSk
Размислив за сите, 120 линкој отворив и 1000ревјуа најверојатно прочитав и вака ми е табелата на слабости:
Dunlop Bluresponse - брзо се троши
Michelin Energy Saver+ - послабо држи на влажно, најскапа ми е (пошто не планирав да купувам гуми сега)
GoodYear Efficient Grip (+Performance?) - слаба е без-performance, со performance е подобра, ама демек бучна
Continental EcoContact5 - малку тестови и ривјуа, ама не верувам дека ќе ја најдам под 3900ден
Bridgestone Ecopia EP150 - исто малку тестови и коментари, некако на непроверено не ми се оди
Hankook K425 Kinergy Eco - најслабо од сите се тркала, зависи дали ќе ја најдам и што цена e во Stop & Go
Pirelli - немаат леснотркалачка гума (а таква барам, и не сум некој спид фрик, освен со точако)
Прилично сум решен за Dunlop-от, пошто е најтивка и најлесно се тркала а солидно држи на суво и влажно (вака од компјутер),
ама се зависи и од тоа што има на лагер кога ќе проверам денес утре.