Општото мое мислење е дека 100-120 е нормална брзина, и нема да ме изнервира некој што би возел 80-90 на автопат пошто си има лева лента и ке си го поминам, и јас задоволен што имам лента во која ке го поминам, и он задоволен и јас, ама зборам да имам нешто посилна и понова кола. А и сега не ме нервираат, повеке ме нервира курназење и НЕПРАТЕЊЕ на ситуациите во собракајот, пошто полошо е некој што не прати сообракај отколку некој што вози ете поспоро, ама прати ситуација, не престигнува на лева лента возила доколку некој од позади е залетан и иде побрзо од него и така

Сасвим друг муабет, ако колата не иде 120кмч. Или има проблеми при таа брзина. Вози си колку сакаш. Само потргни се.
Јас и таткоми никогаш не сме сметале на автопат, секогаш во средна лента. т.е десна и никогаш не сме престигнувале доколку погледеме во ретровизор и гледаме залетани коли, секогаш ке почекаме, чист терен позади нас и така, зашто знаеме колку иде, колку време му треба да забрза. Еве поточно на излез од скопје се 3 ленти, во средна лента 90-100 км, лева лента слободна, кој сака нека лета
Генерален мој заклучок, нервозно е некој што кога вози ете 90-100 и почнува да престигнува, значи непратењето на сообракајот, а доколку левата лента ми е слободна, и некој вози поспоро од мене, јас исто така ке си погледнам во ретровизор и ке си го поминам