Се извинувам за дуплиот пост.
Ја или сум глуп или стварно не можев да му инсталирам гармин мапи на кинесково срање од навигација. Дали некој може да објасни како можам да му ставам гармин мапи пошто уредов работи на виндоус платформа? Дечково ќе си оди за иностранство деновиве па да не испадне дека сум го заебал.
значи, неможеш да ставиш гармин мапи на виндовс платформа... на таа виндовс патформа, треба да уриш СОФТВЕР ОД ГАРМИН кој се подига откако ке се подигне виндовсот... сега, незнам точно кај барав и наоѓав софтвер за гармин, ама на пајрет беј има софтвер... значи прво тој го тураш, па после на картицата ги сместуваш мапите, ама како една споена мапа... за тоа барем има сега колку сакаш комбинации на мапи... gmаsupp мислам дека беше името...
ај вечер кога ке се приберам дома, ке ја побарам (ако ја најдам картицата) и ке ти кажам како е точно името на софтверот...
Јас до сега не сум чул некој да стави гармин на виндоус, затоа и побарав линк за да пробам да ставам кај мене.
на виндвс да, ама на СЕ виндовс, за мобилн уреди. јас такви 2 уреда претерав и си работат одлично се додека уредот е хардверски исправен... буквално од гармин мапи редиш... претходниот го платив 100-тина евра пред 6-7 години, што во тоа време беше 4-5 пати пмалку од дедициран уред како грмин...
едит:
повелете и двајцата:
и можеби грешам не се сеќавам баш нај добро, ама мислам дека гарминот за виндовс беше ПОРТАБЛ софтвер.. значи не се инсталира туку го тураш на картица, чекаш да се подигне уредот, па кликаш на иконата за гармин (на десктоп ти се појавува) и се пали гармин како уред...
во цела прикаска од аспект на користење на уредот од палење пмеѓу оригинал и овој уред имаш разлика од само 1 клик поише и секако, гарминот се подига за 15-20 секунди, ова ке го почекаш 1-2 минути додека се подигне комплетно се...
едит бр. 2
нa ова видео е поедноставено, а и имињата на софтверот ги имате што да барате:
едит бр. 3
видете си пп