Автор Тема: Каква е состојбата на македонските (лоши) патишта?  (Прочитано 608506 пати)

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55107
  • Махер

Отсутен Tome-Colt

• Близок до администрацијата
  • Сениор
  • Пораки: 4619
  • Муфљуз
Среќа 2 сливници имаат ставено.
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“

Отсутен maci

• Редовен
  • Пораки: 1319
свежо извозен пат,после патарината пред куманово,вртиш десно и цепаш во правец на страцин.
тој пат е ужас,влабнатини,закрпени дупки,нерамен пат...ако возиш малку побрзо имаш чуство дека си во охридско кајче кое едвај чека да се преврти.
форд фиеста 1,4 тдци

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
WOW каков кратер имаше на Рампа, буквално каде што ја ставиле Рампата. Среќа ја приметив иначе тоталка цела предница ќе ја оставев.
Кратерот не го корегираа точно 1 недела од кога го приметив, имаше лузни од многу коли кој не го виделе. Сега е ОК.

Отсутен nsx-r

• Легенда
  • Пораки: 9213
na ulicava pomegju ivo lola ribar i kozle,potocno jurij gagarin kaj salon 29 ili taka nesto ima kraterce,vie so mali gumi pazete...

Отсутен Bojan j

• Сениор
  • Пораки: 3049
Најмногу ме нервираат испакнатите шахти кога одиш од Веро (збирното место) до Гоце Делчев студентскиот...секоја вожња таму ми е слалом...а навечер нема мн коли па некогаш и си возикам побрзо е тек тогаш е предизвик да ги избегнеш...

Отсутен Tome-Colt

• Сениор
  • Муфљуз
Мене па интересно ми е :D
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34292
  • Таков е животот... јебига
Јас се лепам скроз десно до тротоарот и пошто е тесен Спаркот ги утињам сите и си цепам 60 тука.

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • Пораки: 10639
  • *** UNDERCOVER ***
Вчера идев накај Гевгелија, и се реновира... патот после Катланово, према Велес, и сеа... на споевите кај мостовите... лоша е нивелацијата... помегу гребениот асфалт, и мостот кој не е пипнат, има голем заб... кој е замаскиран со песок, и остатоци од гребениците од асфалтот... и со тек на возење... го снемува песокот и каменчињата... и коа поминуваш... удара јако, ке искршиш кола

Отсутен MartinAlfista

• Легенда
  • Пораки: 17780
  • Alfa Romeo Corruption 1.4 Turbo
Испакнати шахти викате, а? :D :D :D

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55107
  • Махер
Kaj masinski na kjoseto na nikola tesla ima krateriste i toa ostro. Mozes da otkines celo trkalo. Sakav da ofarbam so sprej okolu nea.

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44367
  • Il Moderatore
Внимајате на едносмерната од црниче према водњанска!!

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен osmica8

• Легенда
  • Пораки: 11810
  • Архитект
Луѓе кога веќе заприметувате дупки, зошто не ги пријавите на соодветно место?

http://www.uip.gov.mk/index.php?option=com_content&view=article&id=93:proekt-prijavi-dupka&catid=43&Itemid=170

Повелете, до сега кој пријавил била закрпена за брзо време.

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44367
  • Il Moderatore
Има ли некој беч фајл за сите улици да ги пријавам?!

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Tome-Colt

• Сениор
  • Муфљуз
Спам бот некој да пуштиме и сите да ги пријави.