Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Донесете ја до кај мене 15 ката вторник сум во прилеп ке ја однесам
Цитат: Busav на 09 Април 2023, 21:32:56 pmДонесете ја до кај мене 15 ката вторник сум во прилеп ке ја однесам Каде си со локација?
Ако му требаат некому гуртни за Астра Г, со минимална потрошеност (5мм е фабрички, овие се 4.8мм или 4.9мм), Томекс, пред да ги фрлам.Околу 15.000 километри се возени.Во колегијален дух, праќам по карго.
Момци да не му треба на некој пилевина?(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Sent from my M2102J20SG using Tapatalk
Јас се мислам да почнам по некоја печурка да гледам за дома, ова е таман за супстрат, ама уште на мисла сум само Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
Подарувам пар нови, некористени LED-ови за таблица за следните возила:- Peugeot 206, 207, 306, 307, 406 и 407- Citroen C2, C3 и C4.Ако ги сака некој, нека пише одговор во темава П.С. Светат доста јако, па избегнувајте да ги земете ако ви е страв дека @Mikius ќе ви јаде лања дека ледовите на таблица ви блештат (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)