Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Ako ne ti pase mojot vw sve zvaka, ke go izede i ova
Другари, да не има некој за фрлање неисправен клуч од Мерцедес?Ако имате не го фрлајте, дајте го на мене.
Дечки, имам една софа за давање, ако некој има потреба за вакво нешто, нека ми се обрати во пп:(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Функционален е, треба една летвичка да се прикове, ама ништо страшно. Исто така, и едно хемиско нема лошо да му дојде.
Цитат: Simo - Carrier159 на 13 Декември 2021, 13:20:05 pmДечки, имам една софа за давање, ако некој има потреба за вакво нешто, нека ми се обрати во пп:(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Функционален е, треба една летвичка да се прикове, ама ништо страшно. Исто така, и едно хемиско нема лошо да му дојде. Дадено е веќе дечки!
Цитат: Simo - Carrier159 на 13 Декември 2021, 14:13:40 pmЦитат: Simo - Carrier159 на 13 Декември 2021, 13:20:05 pmДечки, имам една софа за давање, ако некој има потреба за вакво нешто, нека ми се обрати во пп:(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Функционален е, треба една летвичка да се прикове, ама ништо страшно. Исто така, и едно хемиско нема лошо да му дојде. Дадено е веќе дечки! Мене ваков ми треба, ако му се наоѓа на некој и не го користи:(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Сум го глеал по филмови, глеам се користат интензивно, изглеа се покажале.