Го купив сабајлево Sony Ericsson Live with Walkman, и телефонот е одличен... Сеа дај кажете што апликации и игри користите, кои се подобри ова она...
Честито со здравје да се служеш
Шо апликации ти требаат?
Еве ти од мене неколку препораки, некои апликации што мислам дека мора да се имаат:
Applanet[ како што го викаат ЦРН МАРКЕТ, за симнување на кракувани апликации кои би требало да ги платите ]
Blackmart[ исто како Applanet но се наоѓаат повеќе и понови верзии од нокои апликации ]
Go Launcher EX[ според мене најдобар и најкорисен Launcher, доста брз и детален со многу опции ]
Juice Defender[ Апликација за заштеда на батеријата.
Апликацијата е екстра и дека е доста ефикасна. Има многу многу опции кои моќе да си ги подесите по ваша желба, пример:
- ислкучување на WiFi Или 3G кога екранот се гаси, повторно вклучување кога го отклучувате телефонот, или на одреден временски период
- вклучување на WiFi во завистност од вашата локација (според NetworkID, не користи GPS)
- night mode
- вклулчување/исклучување на WiFi/3G кога ќе стартувате одредена апликација
- многу други опции
Апликацијата си вреди за секој денар! Морам да напоменам дека ми го продолжи времето на работа со телефонот за
2 до 2.5 пати.
]
X-Plore или
TotalCommander[ еден од најдобрите File Manager-и за мобилни уреди]
Tapatalk[ Апликација за користење на форуми од мобилен. Ќе ти се најде за форумов

]
App Protector[ заштита за вашита галерија, пораки, програми и се друго на вашиот телефон. Корисно за заштите од љубопитни луѓе
Заштита со шифра или Pattern. Има и widget за лесно вклучување/исклучување на заштитата.
Доста корисно
]
GoogleMaps
[ најновата верзија со можност за кеширање на мапите.
За оние кои сакаат да ја користат и за навигација (официјално кај нас ова не е достапно) има кракувана верзија GoogleMaps ownhere ]