За стручност, професионалност и коректен однос ПЛИМОНТ се без никаква конкуренција.
За уредите, зависи на каков уред ќе одиш, има простор за дискусии...Но, во никој случај неможеш да згрешиш со Landi Renzo кои ги вградуваат во ПЛИМОНТ.
ПРИНС имаат квалитетни уреди, Но НОВУС не би ги препорачал. Непрофесионални се и непедантни! Во една тема имав постирано слики од „инсталацијата“ за вуфер која можеше да ме чини многу скапо доколку не ја откриев на време. Талентите наместо да земат напон директно од акомулатор што единствено е правилно да се изведе, тие ми го засекле плус-от од ECU-то кој има пресек 4mm^2 и на него ми го замотале кабелот за појачалото на вуферот кој има пресек 10mm^2.
не велам дека мак плин се лоши мајстори... но не сум сигурен колку се технички подготвени...
Дали мислиш дека Тартарини би соработувале со технички неподготвени луѓе?
Да. И не само технички туку и финансиски неоподготвени...Знам дека ти е пријател, ама прашај го какви корпи има изедено од Landi Renzo, Lovato и другите, па по не знам колку обиди по други брендови, на крај му упали кај Тартарини и почна да работи со нив.
FYI Мак Плин мести помалку уреди месечно одошто Плимонт дневно.
Башка, тартарини...не би го споредил со Ланди Рензо, Принс и Ловато исто ко што не би споредил периферија од Delux и Logitech. Прогуглај....