Автор Тема: прашања за мобилен телефон ...  (Прочитано 16755 пати)

Отсутен Бузуки

• Сениор
  • Пораки: 6297
прашања за мобилен телефон ...
« на: 15 Април 2012, 19:45:03 pm »
Сакам да купам некој мобилен, барам да има : Wifi,Gps,Android,добар процесор и други рабојќе... до крај 7000ден на некоја мала претплата... нема врска дали е од т-мобиле,вип или лан... па ај да ве слушнам
« Последно менување: 11 Мај 2012, 14:07:17 pm toni.suzuki »

Отсутен DareBmw

• Сениор
  • Пораки: 4305
  • К’мет
Одг: Помош за мобилен телефон ...
« Одговори #1 на: 15 Април 2012, 19:48:55 pm »
Вакви 10 теми се направија.
Zte Racer 2 убаво телефонче.еден другар сеа брзо зема и многу е добро ;)

Отсутен AUDI

• Редовен
  • Пораки: 2205
« Одговори #2 на: 15 Април 2012, 19:52:21 pm »
http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=4102&idPhone2=4111

Јас типувам на сонито,повеќе меморија,појака камера,појак процесор......
Drink Russian, Drive German, Wear Italian, Kiss French, be MACEDONIAN!!!

Отсутен bobi010

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 448
« Одговори #3 на: 15 Април 2012, 19:54:28 pm »
Нокиа најди види што имат на понуда од тие вип,мип....

Отсутен Бузуки

• Сениор
« Одговори #4 на: 11 Мај 2012, 12:31:40 pm »
http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=4102&idPhone2=4111

Јас типувам на сонито,повеќе меморија,појака камера,појак процесор......
Другава недела одам да го земам сони ериксонот од вип.. е сеа бев во вип и ми рекоја дека по порачка за некој ден ќе го добијат, и јас не го порачав зошто незнам за колку време би дошол...знајт некој за колку време одприлика идат ??? (ги прашувам членовите од гостивар,битола,прилеп,охрид што чекале телефон од вип...) иначе телефонот сега е 6000ден во најмалата претплата, а пред 1 недела беше 8000...

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • Пораки: 10639
  • *** UNDERCOVER ***
« Одговори #5 на: 11 Мај 2012, 12:36:47 pm »
Вакви 10 теми се направија.
Zte Racer 2 убаво телефонче.еден другар сеа брзо зема и многу е добро ;)

Ја имам Racer 1, слаб тач у пм.

Отсутен MartinAlfista

• Легенда
  • Пораки: 17504
  • Alfa Romeo Corruption 1.4 Turbo
« Одговори #6 на: 11 Мај 2012, 12:41:11 pm »
Спиро (на времето кога беа барани) викаа дека го нема, дека завршиле залихите. Братучед на татко ми е некој си генерален менаџер во Вип и преку него телефонот стигна во Гостивар од Гевгелија за 2 дена.
Другар мој го нарача Лајв Вокмен, истиов ти што го сакаш, и му стигна за 8 или 9 дена. Вреди чекањето, многу ми се свиѓа телефонот. Плус, звучниците му се НЕНОРМАЛНО гласни, од памет можеш да извадиш човек :D

Отсутен Бузуки

• Сениор
« Одговори #7 на: 11 Мај 2012, 12:46:54 pm »
имаат деца со мене што учат и Racer 1 i Racer 2
кецот го продава за 2000ден, тачот е ужас, кочи цел систем, камера има никаква и тоа
а двојката е 5ка, убав тач, има све, а и ефтин е..

Спиро (на времето кога беа барани) викаа дека го нема, дека завршиле залихите. Братучед на татко ми е некој си генерален менаџер во Вип и преку него телефонот стигна во Гостивар од Гевгелија за 2 дена.
Другар мој го нарача Лајв Вокмен, истиов ти што го сакаш, и му стигна за 8 или 9 дена. Вреди чекањето, многу ми се свиѓа телефонот. Плус, звучниците му се НЕНОРМАЛНО гласни, од памет можеш да извадиш човек :D
Имам слушано дека до сега има најгласен звучник...
Пушти 7:00..

Отсутен nsx-r

• Легенда
  • Пораки: 9213
« Одговори #8 на: 11 Мај 2012, 14:03:52 pm »
zte racer 2,top e za parite
ama jas go prodadov,mnogu nekako mi bese spor

Отсутен Бузуки

• Сениор
Одг: прашања за мобилен телефон ...
« Одговори #9 на: 12 Мај 2012, 10:39:26 am »
Според вас, кај кој оператор е нај исплатливо да бидеш корисник (каде се нај ефините телефони и нај ефтините разговори) ???

Отсутен marjanot

• Следен од Hammond на Инстаграм.
  • Легенда
  • Пораки: 10963
  • 430i
« Одговори #10 на: 12 Мај 2012, 10:51:59 am »
Во моментов мислам дека One се бест бај. Незнам за цените на телефоните ама како пакет они се во моментов најдобар избор. Според мене.
Иначе на Т сум јас, да не испадне дека рекламирам некој :)

Отсутен Бузуки

• Сениор
« Одговори #11 на: 12 Мај 2012, 11:00:17 am »
one како што гледам имаат слабо телефони на продажба, а сите се бајѓи поскапи од другите .

Отсутен marjanot

• Следен од Hammond на Инстаграм.
  • Легенда
  • Пораки: 10963
  • 430i
« Одговори #12 на: 12 Мај 2012, 11:09:36 am »
Ако гледаш на мец, и Т има 2 миљона телефони во понуда, ама на лагер ништо немаат. Односно имаат оние по 1ден. и оние скапичките. Другото се чека. Бар јас чекав 3 недели за Галакси Мини.
Можда е најубаво да си земеш телефонче башка, од мобилара, па разглеј после понудите на операториве.

Отсутен Бузуки

• Сениор
« Одговори #13 на: 12 Мај 2012, 12:07:29 pm »
Во кичево незнам дали има мобилари..знам една ама продаваат само на старо телефони..во т-мобајл ми се има случено кога го купував Move Balance и одам во т-мобајл вика нема сега би требало да дојдат другата недела и таа го порача и им оставив бројче да ми се јават ако дојдат порано.. си одам јас дома и за пола сат ми звони ми вика дојде телефонот и појдовме земавме.. За брат ми беше тој...а и ми се има случено еднаш со lg gd510 (сегашниот мој) одам во т-мобајл им го барам телефонот вика нема ќе дојдат за ден/два.. и одам јас другиот ден ми вика другата недела и одам другата недела пак нема ми кажаа во моментот им снемало и за недела дена ќе дојдат, и јас од тогаш за 3 дена појдов рече нема па после за 3 дена од тогаш пак појдов рече имаше пред 4 дена ама се потрошија.. и ги отерав у пм, 15 пати им појдов,  и на крај заминав во оне и си го земав без никакво чекање...

Отсутен AUDI

• Редовен
  • Пораки: 2205
« Одговори #14 на: 12 Мај 2012, 12:41:52 pm »
Ако немаш твој човек во Т-мобиле во помалите градови многу ретко можеш да земеш мобилен по твој избор,ке те маваат во краставичките се додека не ти скисне и не ги отераш во п.м.Многу непрофесионално се однесуваат.

Баш некни ја плакав сметката и си чекам на ред и едно деде застана до мене и почна да ми се дере....Еден месец ми го држите мобилниот,ми рече дека ќе ми се јавиш за една недела,мојата ќерка работи во Скопје,ќе фатам врски,ќе ве тужам.........јас го слушам и на крај му велам,деде јас не работам тука........

Толку непрфесионално се однесуваат....
Drink Russian, Drive German, Wear Italian, Kiss French, be MACEDONIAN!!!