e za takvi mangupski rabotti,jas se tuzuvav so eden prevarant,mu dadov kapar 400eu,denes ke stigne,kolata e vo Skopje na plac,spremaj se sabajle vo 6h odime da ja zimame,bidi buden navecher vo 10h kolata ke ti bide pred zgrada i tn,vidov deka samo me dupi na zdrav mozok,i go prijaviv vo policija,pocnaa sudskite postapki i pred sudijata majmun mi se pravi deka nikakvi pari ne primal od mene sum nemal dokas,a jas nemav nikakov dokument deka mu dadov pari,no imav 140 poraki od negoviot mob,3 dena sedev na comp gi prepisuvav porakite za da gi isprintam na A3 format,koga rece deka nemam dokazi,koga gi izvadiv 4 lista,sudijata se fati za glava

e zatoa sega ne vrakja 400eu tuku 800,e zatoa na takvi samo taka im treba,i sega koga ke gi isplati site pari,ke go prasham dali saka kapar 1000 eu,zatoa nikoj pat ne se dava kapar,ako mi ja falish premnogu kolata zdrava koska jaka donesija,ke ja vidat dvajcata majstori i avtomexanicar i autolimar i ke kazat,ako e se Ok pari na raka i gotovo,ako ne bidi mi pozdraven,ti si toj shto treba da ja gledas pred da ja donesesh.