Zatoa jas koa ke recam deka mojata kola ne ja davam ispod 2000 evra bez ozvucenje, odma budala i nenormalen me pravat...Ke si kupele oni so pomalku kilometraza i posocuvana, so klima i so prozori na dugme...Jaka muda...
230 000 ima kolata i so glava garantiram za toa! I stojam deka e od site do 2000 evra podobra iako nema prozori na dugme i klima...I deka site tie skapanici koi sega gi ispodonesoa od Germanija i vikaat deka se so 130 ili 140 k kilometri lzat...
A be jas licno nemam videno kola ispod 250k kilometri vo germanija koja se prodava na plac!!! 500 placa imam pominato...I ne samo tamu nego i vo avstrija, samo od avstrija nikoj ne nosi posto se skapi..
Nemoze vo germanija BMW 520d da bide primer 4000 evra i da ima 200 k pominato, a isto takvo tuka so isto godiste i so zamislete samo 147 k kilometri da e 3500 so site davacki, samo registracija da si platis....Pa dobro be koj e budala u slucajov? A kolata e od Germanija donesena...Toj sto ja donel da ne kupil 500 vozila pa mu dale rabat???
A be ajde....
Taa 520d ima pominato preku 400 k kilometri za da bide kupena za 2000 do 2500 evra i da bide donesena tuka, ili pak imala teshka havarija, pa pritoa e sklapana, farbana i donesena, a se toa da ne cini poveke od spomenatata suma...
GADOVI prevarantski, a uste pomutav narod koj veruva na tie prici...
A be ne davam nesto sto vredi samo zaradi cenata na gjubreto na pazarot...
Ako treba u otpad ke ja zgmecam vo kocka, ne ja davam nekomu oci da narosam!