Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
So sopstvenikot na zoltoto Lambo pred 2-3 godini redovno se pogoduvavme vo ist servis za perenje koli vo Ohrid.Mislam deka go nema veke...Izgleda uspesno sum go ubedil da go shitne.
Цитат: osmica8 на 23 Мај 2012, 21:09:38 pmЦитат: Deni на 23 Мај 2012, 17:48:42 pm(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Најсериозно. На некоја забава со колешки. Сакав да ги земам сликите за да те заебавам, ама не сум до толку. А покрај тие слики имаше слики од Лето 2010 кај што се сликале голи со другарките. Ako reces deka i tie sliki gi nemas, TVRDAM drka lazes!!!
Цитат: Deni на 23 Мај 2012, 17:48:42 pm(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Најсериозно. На некоја забава со колешки. Сакав да ги земам сликите за да те заебавам, ама не сум до толку. А покрај тие слики имаше слики од Лето 2010 кај што се сликале голи со другарките.
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Ако не ми ги пратиш сликите, ТВРДАМ дека лажеш. Немој само од Дени да ми ги праќаш
Тоа М3-чето што го глеав на паркинг кај мене у маало, ко да го снема и си викам си се вратил овој у швицарска, кога вчера излагам и глеам добило БТ таблици. Да не случајно го знае М3-чево, некој од битолчаниве?
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“