Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: Kimi R на 25 Мај 2012, 23:14:24 pmТоа М3-чето што го глеав на паркинг кај мене у маало, ко да го снема и си викам си се вратил овој у швицарска, кога вчера излагам и глеам добило БТ таблици. Да не случајно го знае М3-чево, некој од битолчаниве?Малце подетално објасни за кое М3че станува збор.. e90, e46, e36, тоа со индиски амбасадорски таблички, SK 098 XX, SK 444 XX
Тоа М3-чето што го глеав на паркинг кај мене у маало, ко да го снема и си викам си се вратил овој у швицарска, кога вчера излагам и глеам добило БТ таблици. Да не случајно го знае М3-чево, некој од битолчаниве?
Цитат: nikolaben на 26 Мај 2012, 00:35:24 amЦитат: Kimi R на 25 Мај 2012, 23:14:24 pmТоа М3-чето што го глеав на паркинг кај мене у маало, ко да го снема и си викам си се вратил овој у швицарска, кога вчера излагам и глеам добило БТ таблици. Да не случајно го знае М3-чево, некој од битолчаниве?Малце подетално објасни за кое М3че станува збор.. e90, e46, e36, тоа со индиски амбасадорски таблички, SK 098 XX, SK 444 XX Читај поубаво, пишува какви таблици има а иначе темно сива Е92-ка е.
Николабен пред Интермецо..