Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
може и му значи нешто 395 ...
Цитат: edonos на 17 Април 2012, 17:28:24 pmЦитат: gorgasmatron на 16 Април 2012, 19:26:15 pmsto vi smeta kaj e parkirano i jas da iam ferari i tolku pari kaj sakam ke se parkiram i me zabole za kazniteБраво за тебе многу интересно размислуваш..sakas da kazes deka i pokraj takva kola i tolku pari nikogas ne bi prekrshil zakon? ne bi vozel poveke od 120 na autoput ili 60 niz grad??? ili brzo vozenje ne se vazi ama parkiranje na peshacki e krajno neeticki?
Цитат: gorgasmatron на 16 Април 2012, 19:26:15 pmsto vi smeta kaj e parkirano i jas da iam ferari i tolku pari kaj sakam ke se parkiram i me zabole za kazniteБраво за тебе многу интересно размислуваш..
sto vi smeta kaj e parkirano i jas da iam ferari i tolku pari kaj sakam ke se parkiram i me zabole za kaznite
Цитат: nikolaben на 19 Април 2012, 01:38:06 amОвој ѕвер многу ретко го возат, штета што не ја понесов камерата дента кога го видов :/(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Браво!
Овој ѕвер многу ретко го возат, штета што не ја понесов камерата дента кога го видов :/(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)