Автор Тема: Здравје, медицински установи, опрема и стручност на персоналот  (Прочитано 1823239 пати)

Отсутен NeVeNR

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 983
За таа ММР прочитај по нет, колега е пишман што му ја пушти на детето.

Зини да ти кажу.

Отсутен Dando

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 339
vakcinite ne se za mene mu pravam usluga ne prijatel moj okolu 40godishen koj za da dojde da raboti kaj mene mora da gi primi gorenavedenive vakcini

Отсутен NeVeNR

• Јуниор
  • **
Пак ќе кажам, најубаво е да прашаш на некое од тие места каде што имам пишано претходно.
Зини да ти кажу.

Отсутен Dando

• Јуниор
  • **
Пак ќе кажам, најубаво е да прашаш на некое од тие места каде што имам пишано претходно.
preneseno, fala.

Отсутен Дибидус

• Редовен
  • Пораки: 1758
  • Veritas Vos Liberabit
Ако признаваат печат дека се примени кај нас нека пушти пријателот нешто за частење на некој што работи на вакцинација да му удри печат во книшката за вакцини и не мора да ги бара и да ги удира.
Brains are awesome. I wish everybody had one.

Отсутен Dando

• Јуниор
  • **
Ако признаваат печат дека се примени кај нас нека пушти пријателот нешто за частење на некој што работи на вакцинација да му удри печат во книшката за вакцини и не мора да ги бара и да ги удира.
ako znaes takov covek kazi ke go preporacam

Отсутен MAPJAH

• Легенда
  • Пораки: 7124
  • Бенве сие бенве

(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)

На многу места пишува дека предизвикува аутизам, може и не е така, кажи ни ти, мислам дека си медицинско лице.

Отсутен marjanot

• Следен од Hammond на Инстаграм.
  • Легенда
  • Пораки: 11156
  • Ќybriт Pro Max
на ниедно од тие многу места не е докажано дека предизвикува аутизам

Присутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44962
  • Il Moderatore
Alfa Romeo 159TBi
Alfa Romeo 166 2.5 V6 24v
VW e-up!

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20888
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55241
  • Махер

Отсутен lans

• Редовен
  • Пораки: 1297

za afgan li e? ako e za afgan,sestra mi vo poliklinika bitpazar primase vakcini.
VW Passat 2.0TDI 2015
Skoda Fabia 1.2TSI 110PS DSG7 2016
Honda SH150i  2020

Отсутен Дибидус

• Редовен
  • Пораки: 1758
  • Veritas Vos Liberabit
Не познавам таков некој, чисто напоменав а верувам дека по Скопјево може да се најде човек.
Brains are awesome. I wish everybody had one.

Отсутен Dando

• Јуниор
  • **
za Irak.

za afgan li e? ako e za afgan,sestra mi vo poliklinika bitpazar primase vakcini.

Отсутен NeVeNR

• Јуниор
  • **

(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)

На многу места пишува дека предизвикува аутизам, може и не е така, кажи ни ти, мислам дека си медицинско лице.

Ете ти одговорија другите,а јас само ќе кажам слободно не си ги вакцинирај децата со МРП и плати си и казна за тоа ама само да знаеш дека на неколку години има во Куманово случаи на паротит меѓу ромската популација (верувам и во другите градови), нешто се шушкаше и за морбили одреден период. Не сме ние тука Шведска или Норвешка, каде овие зарази се искоренети со декади, кај нас уште вошки се фаќа на школо. Затоа моја препорака е децата да си ги пратите во приватни училишта, каде ќе немаат контакт со ромчиња. Уствари и така за да се запише дете во школо си треба потврда за редовно примени вакцини. :/
Зини да ти кажу.