@AllMightyMe треба ли подобра илустрација од ова погоре, за моите претходно изнесени ставови?
Цитирам:
„престани да советуваш клабери (на нивна штета) за здравје ,има професионалци кои им е работа тоа да го направат„.
Когнитивната дисонанца чуда прави кога ваквите ликови треба да се соочат со реалноста. Замисли, некој му кажува дека постојат многу побезебедни вакцини од тие што ни ги подметнуваат нашите „драги„ политичари (кои го водат здравството) - и баткава добива нервен слом и почиња цел да се пенави.
...и уште продолжуваш со омаловажувања и навреди?
Ај препрочитај си ги постовите, па после објасни ми што се „омаловажувања и навреди„.
Од аспект на тоа кој овде колку допринесува за квалитетот на дискусијата, еве подоле да подсетам на твојот досегашен допринес на темава. Воедно пак ќе повторам, до модераторите е целиот проблем - кога се дозволуваат овакви постови:
Сега ќе ви дојде професор Ван и на сите ќе ви стави кецови на рачињата а притоа ќе ви објасни дека вакцините ги користат да не претворат во стерилни зомби послушници.
пошо гледам си дежурен фемина експерт koj фанатички ги избегнува автомобилските теми на автомобилски форум ме интересира твоето стучно мислење,дали би можел да ми укажеш која anti-aging крема е подобар избор nivea q10plus или sattwa?
Што побогу се замислуваш дека си после 3 реда прочитани на нет на било која тема освен еготрипен шарлатан? И престани да советуваш клабери (на нивна штета)...
И ти бе мене најде да ми зборуваш за „омаловажувања и навреди„??
Пффф... иронија тешка. Да беше иронијата чизма, еве како ќе те удреше по глава:
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Патем само да разјасниме - јас никого не го „советувам„ за вакцините. А ти ако имаш проблем да разбереш што значи ДИСКУСИЈА НА ЈАВЕН ФОРУМ, можеш да повелиш да се вратиш под мостот од каде си излегол. Ајт...