Автор Тема: Здравје, медицински установи, опрема и стручност на персоналот  (Прочитано 1615477 пати)

Отсутен Allexxander

• Сениор
  • Пораки: 5841
http://www.youtube.com/watch?v=YmtandDjTOw&feature=youtu.be&t=2m30s

;D  ;D  

Се шалам, ништо страшно, не боли само очите солзат малце.

Иначе маме му јебем, возам прееска накај лекар, левото уво тапан. Отворен прозор а исто како у глува соба да сум ништо не слушам ;D ;D У кола ко звучници само на десни врати да имам.

Баш така Веле!  8)

Присутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20804
МОЛИМ?!

:D
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен djidji

• Легенда
  • Пораки: 10557

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34295
  • Таков е животот... јебига
Нек си ебе матер. Кој знае дали е вистина оваа работа. Да сум имал било каква информација дека ова лечи ракна бели дробови ќе си ја продадев душата на ѓаволот само за да се обидам.... Ебем ти живот ти ебем :(

Отсутен filipv

• Легенда
  • Пораки: 7511
  • и сега?
Кој знае дали е вистина оваа работа.

Да било вистина ќе се учело на медицински факултет и на онкологија ќе препишувале џоинти и тинктури.

Ниту травата ниту ракот се од вчера.

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 30074
    • CARclub.mk
Филип, многу го почитувам твојот рационален и аналитичен начин на размислување, ама на моменти толку делува како да мислиш дека го имаме сето можно знаење и имаме откриено се што може да се открие..

Отсутен MAPJAH

• Сениор
  • Пораки: 6993
  • Бенве сие бенве
Одг:
« Одговори #936 на: 13 Септември 2014, 15:41:38 pm »
Ај ве молам кој е од Струмица нека ми даде број од "Шинка" жена што трие/мести убиено или од Ск некој Туран ми спомнаа бивш доктор на Галатасарај, ме боли половината веќе месец дена, а викендов пак кренав тешко и се е*ав скроз...

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34295
  • Таков е животот... јебига
Izvini vaka na maka si ama: trie/mesti ubieno LOL? Imas pivo za ova koga ke se vidime :D

Отсутен MAPJAH

• Сениор
  • Бенве сие бенве

Отсутен djidji

• Легенда
  • Пораки: 10557
Ај ве молам кој е од Струмица нека ми даде број од "Шинка" жена што трие/мести убиено или од Ск некој Туран ми спомнаа бивш доктор на Галатасарај, ме боли половината веќе месец дена, а викендов пак кренав тешко и се е*ав скроз...

Туран (Капиштец, бившо КТК) 070772892
Таир (Кондово) 070267201
Аџибаланс (Дебар) 070241087
Ласте биоенерг. (Маџари) 022521641
...

Отсутен Deno

• Редовен
  • Пораки: 2615
  • Custom made interiors
Од Шинка од Струмица т.е. од с.Муртино број нема ама може да ти кажам дека работи секој ден од 14-17 часот освен недела, ако имаш нешто изместено/шинато тогаш само кај неа.

Отсутен mmm121

• Сениор
  • Пораки: 3799
  • Ford Focus MKI 1.6 & MKII 1.4
Господ здравје да и даде на таа жена.

Отсутен MAPJAH

• Сениор
  • Бенве сие бенве
Одг:
« Одговори #942 на: 13 Септември 2014, 20:48:29 pm »
Понеделник одам за струмица, таа ќе каже дали е за кај неа, ако е, верувам дека ќе ме среди. Да не знаете од прилика колку чини третман, да не се обрукам таму :)

Отсутен Bojan j

• Сениор
  • Пораки: 3049
^Исто и од мене. Сум ја зборел на форумов. Ми излечи дискус хернија за помалку од 3 минути. Да живее 300 години да бог да!
ЕДИТ: Чини колку што ќе и оставиш... бар така беше јас кога бев пред некоја година.

Отсутен mmm121

• Сениор
  • Пораки: 3799
  • Ford Focus MKI 1.6 & MKII 1.4
Марјан зависи на шо мака си, ама обично 100-200 фрлаат