Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: Deni на 06 Февруари 2022, 18:39:02 pmОд каде е јасно? Линк до фејзбук статусот што го тврди ова?Ете отвори на нет ќе ги видиш бројките на новозаболени во сите развиени земји и спореди со земјите од Африка.Друг муабет е за нераспределувањето на вакцините еднакво на сите земји и недавањето на дозвола за производство по лиценца.
Од каде е јасно? Линк до фејзбук статусот што го тврди ова?
Пандемијата веќе е завршена, јас не верувам дека по 2 години постои некој кој немал контакт со вирусот.
Цитат: Mikius на 06 Февруари 2022, 20:01:37 pmПандемијата веќе е завршена, јас не верувам дека по 2 години постои некој кој немал контакт со вирусот.
Еве јас ќе се жртвувам лично да видиме од колку вакцини се умира или се добива рак (или што и да верувате дека се дешава од вакцина).Во март ќе си боцнам и трета доза и се читаме од плажа со гиро во рака.
Ама, чекај сега... Кој рече дека се умира од вакцина?Или сум прескокнал некои страни, што не е чудно.Можеби ме обземале некои цицки...