Edno samo me interesira
Zosto koga nesto po privatnive bolnici kje se iskomplicira ili kje userat odma pacientot go prakjaat vo drzavna ?
Ne deka gi branam drzavnive nit pak sum videl nekoj air od niv ama eve licno mene i nekoj sto gi poznavam ova im se ima deseno. Dali sakaat da ja otrgnat vinata od sebe li sto e problemot ?
Да бе, баш тоа го прават. Кога е нешто хронично мамето ќе ти го ебат од пари земање под изговор дека имале многу опрема и најдобри доктори за финансирање. Кога ќе биде нешто акутно и ризично тогаш они се повлекуваат како пички и те праќаат да умреш на клиника каде никој не презема одговорност. Тогаш им се јавуваат од приватните на клиника и им викаат утепајте го овој, делиме по пола пари, да не се види што и како сме го молзеле тука.
Јас така им направив, им рикна дискот од серверот со сметководството и аман помагај. Океј велам, 4000 евра и ќе ви ги вратам податоците. Аааа не, многу е. Добро еве ви го дискот. Му се јавувам на другарот со специјализирана фирма им викам овие ќе дојдат кај тебе земи им 10.000 евра ич не ги еби. И така би! Нема милост со нив.