Nesto se zacitav po netov mi iskoci kao demek tie sto imaat problem so tiroidna zlezda hashimoto moralo samo so fajzer da se bocnat demek nikako so drugive.
Bas ponedelnik kje se slusnam so doktorkata sto me vodi da vidam sto kje kaze zatoa i prasav za taa vakcina.
Со слични дијагнози сме во фамилија, насоккте беа типични за мк здравство, боцни се со која има на лагер.
Мислам дека не е дека Фајзер е посоодветна, колку што има повеќе податоци од клиничките студии. Реално ефектите од вакцинкте ќе ги спознаваме понатаму.
Инаку со примањето на 2 доза во МК, си пишува се што треба, вакцина и серија на двете дози, кодот си е ок, само јас ете сакам да е се во линија. Сум видел мн гранични полицајци каде неверојатно мн тупаџиски се однесуваат, па затоа. Како пример би го издвоил финскиот, кој ми бараше налог за службен пат кој е на кирилично писмо, покрај сите писма за покани резервации на билети смештај....
Инаку ефект од 2 доза Фајзер, после 16 саати од прием, истоштеност, температура прво со ефект на ладно, после топло, главоболка. Сабајлево само главоболка.