Автор Тема: Здравје, медицински установи, опрема и стручност на персоналот  (Прочитано 1981185 пати)

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
  • Пораки: 9578
Vo Srbija prasuvaa dali pred mesec dena imash prelezano. Tuka neznam

Отсутен dbl.dzo

• Редовен
  • Пораки: 1838
  • Alfa Romeo 147 1.9 JTD
При вакцинирање и пополнување на изјавата за согласност во пунктовите не те прашуваат воопшто дали имаш прележано, ама си важи истото отприлика како и за Србија, после месец дена.

Отсутен зоки-златен

• Легенда
  • Пораки: 7067
  • хаУс мајстор
Врти-сучи на своја одговорност?
Матичниот доктор вика дека надлежните препорачуваат после 6 месеци,  ама имало луѓе што примиле вакцина одма по прележувањето. Нејзин совет е да почекам летово да помине, бидејќи "наводно" сум со антитела.
Пожелно е да направам тест за антитела?

Отсутен Mikius

• Легенда
  • Пораки: 10612
Хахаха, откако вчера критикував, денес ми стигна покана за вакцинација.

Чипирани сме и пред да не чипираат ;D

Отсутен dbl.dzo

• Редовен
  • Пораки: 1838
  • Alfa Romeo 147 1.9 JTD
@Mikius "Пази што посакуваш" испадна работава за тебе  ;D ајде нека се множат поканите и драјверите и на другиве клабери.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55336
  • Махер

Јас прв сум пријавен секунди откога го отворија сајтот. Ова најсериозно. Пред гужвата, пред успорувањето, пред се тоа. Цело сабајле рефрешував и одма штом бидна се запишав. Апла прв или во првите 10-20 преку сила.

До сега, фалус.

Ај да видиме до кога.

Отсутен M3V8

• Редовен
  • Пораки: 2806
Koj dobil pokana i ne e za falenje :) seuste kanat "matori" momentalno se stignati za skopje, na nivo 53/54 god....ovoa drugar mi kaza :) :) :)

Отсутен MartinAlfista

• Легенда
  • Пораки: 18169
  • Giulietta QV 1750 TBi
    • Instagram

Јас прв сум пријавен секунди откога го отворија сајтот. Ова најсериозно. Пред гужвата, пред успорувањето, пред се тоа. Цело сабајле рефрешував и одма штом бидна се запишав. Апла прв или во првите 10-20 преку сила.

До сега, фалус.

Ај да видиме до кога.

Јас се пријавив исто на денот кога излезе апликацијата но потврда за пријавувањето добив скоро 2 месеци подоцна. Дали ја доби потврдата на мејл воопшто? И кога?
What I daily drive (and daily fix):
2012 Alfa Romeo Giulietta QV 1750 TBi | 230hp 🍀

Отсутен AllMightyMe

• Легенда
  • Пораки: 7261

До сега, фалус.

Ај да видиме до кога.

Во СК други списоци функционираат. Од мн место го чув ова. Затоа фалус за нас "неснаодливите".

Отсутен Mikius

• Легенда
  • Пораки: 10612
Koj dobil pokana i ne e za falenje :) seuste kanat "matori" momentalno se stignati za skopje, na nivo 53/54 god....ovoa drugar mi kaza :) :) :)
Богами, ме остареа предвреме ;D

За брзање не се брзав, ниту ме фаќаше паника, во спротивно ќе си отседев еден викенд на гости во Белград кај зетко :)

Критикував што им закажуваа на луѓе кои се немаат пријавено, приличен број непојавени на закажано, и дека очигледно некои се вакцинираат без закажано, а за тоа време прописно пријавените и дисциплинирани си дремат.

Присутен R2D2

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 687
Се пријавив пред 1 месец, денес добив упат од матичната, за наредна недела, во А1 арена. Потврда од вакцинација.мк на смс/мејл, сеуште немам добиено.
40 години имам, што значи наредна недела би требало да добиваат покани и тие под 40години.
Шкода Октавиа 1.5 ТСИ, (А8 2020) http://forum.carclub.mk/index.php/topic,24484.0.html
Mercedes A160 (W168) http://forum.carclub.mk/index.php/topic,2269.0.html

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
  • Пораки: 9578
Del od nedojdenite se bidejki:
- prelezale,
- momentalno se zarazeni
- se vakcinirale vo srbija

I plus takvi so gresen mobilen, greshjo mesto itn, itn, itn

Ne mi e jasno kako istoto toa ministerstvo shto objavuva brojki na zarazeni i pocinati praka termini na zarazeni i pocinati

Отсутен Diesel

• Легенда
  • Пораки: 7003

До сега, фалус.

Ај да видиме до кога.

@Deni

Јас два пати пријавував. Првиот пат добив само на сајтот директно зелена лента "успешно пријавување", или нешто... На мејл не ми стигна ништо.

Вториот пат кога пријавив, тогаш добив потврда по мејл дека накнадно ќе добијам термин.

Пробај пак на вакцинација.мк, прати пријави уште по еднаш, да не чекаш за џабе.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55336
  • Махер

До сега, фалус.

Ај да видиме до кога.

@Deni

Јас два пати пријавував. Првиот пат добив само на сајтот директно зелена лента "успешно пријавување", или нешто... На мејл не ми стигна ништо.

Вториот пат кога пријавив, тогаш добив потврда по мејл дека накнадно ќе добијам термин.

Пробај пак на вакцинација.мк, прати пријави уште по еднаш, да не чекаш за џабе.
Ми стигна на мејл дека е успешно. Ќе видам ај.

Отсутен Diesel

• Легенда
  • Пораки: 7003
Е па штом си добил, ОК. Тогаш мислам дека се е во ред и ќе мора да чекаш.