Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Хахаха, откако вчера критикував, денес ми стигна покана за вакцинација.Чипирани сме и пред да не чипираат
Цитат: Mikius на 15 Мај 2021, 13:21:26 pmХахаха, откако вчера критикував, денес ми стигна покана за вакцинација.Чипирани сме и пред да не чипираат Јас прв сум пријавен секунди откога го отворија сајтот. Ова најсериозно. Пред гужвата, пред успорувањето, пред се тоа. Цело сабајле рефрешував и одма штом бидна се запишав. Апла прв или во првите 10-20 преку сила.До сега, фалус.Ај да видиме до кога.
Koj dobil pokana i ne e za falenje seuste kanat "matori" momentalno se stignati za skopje, na nivo 53/54 god....ovoa drugar mi kaza
Цитат: Deni на 15 Мај 2021, 13:58:47 pmЦитат: Mikius на 15 Мај 2021, 13:21:26 pmХахаха, откако вчера критикував, денес ми стигна покана за вакцинација.Чипирани сме и пред да не чипираат Јас прв сум пријавен секунди откога го отворија сајтот. Ова најсериозно. Пред гужвата, пред успорувањето, пред се тоа. Цело сабајле рефрешував и одма штом бидна се запишав. Апла прв или во првите 10-20 преку сила.До сега, фалус.Ај да видиме до кога.@Deni Јас два пати пријавував. Првиот пат добив само на сајтот директно зелена лента "успешно пријавување", или нешто... На мејл не ми стигна ништо.Вториот пат кога пријавив, тогаш добив потврда по мејл дека накнадно ќе добијам термин.Пробај пак на вакцинација.мк, прати пријави уште по еднаш, да не чекаш за џабе.