Автор Тема: Здравје, медицински установи, опрема и стручност на персоналот  (Прочитано 1859946 пати)

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34484
  • Таков е животот... јебига
Од кои дебили ги преземате текстовиве...

Отсутен brm brm

• Редовен
  • Пораки: 2654
Може не е најсоодветната тема, ама е поврзана со здравје така да - Да препорачате некој дерматолог низ Скопјево? Си имам проблеми со првут / псоријаза на скалпот од косата, малку генетско, малку на стресна база.
http://zegin.com.mk/home/service/search.html?queryStr=Blue+cap

Јас го користам шампонот, првиот. Помага за тоа за што пишува дека е.

Отсутен Filip MK

• Редовен
  • Пораки: 2838
@Mikius Кој шампон од Forever living го користиш, барав на веб кај нив не можев да најдам, имаа некаде продавница или само онлајн може?

Едит: Ваљда е овој  http://www.flp.bg/mac/P_Jojoba-Shampoo_mac.htm
« Последно менување: 09 Октомври 2020, 10:04:13 am Filip MK »
Своерачен потпис ;)

Отсутен Mikius

• Легенда
  • Пораки: 10612
До Вучко карши Тинекс во Аеродром им е продавницата.
Имаат некоја шема со членства/попусти.
Јас купував преку членство од сестра ми.

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22292
Нешто грешни им се бројките

Само Безос е 40+ милијарди(билиони) побогат. Ме нервира што се користи зборов.

How billionaires got $637 billion richer during the coronavirus pandemic

https://www.businessinsider.com/billionaires-net-worth-increases-coronavirus-pandemic-2020-7

А Систина колку се?

Отсутен dbl.dzo

• Редовен
  • Пораки: 1838
  • Alfa Romeo 147 1.9 JTD

http://zegin.com.mk/home/service/search.html?queryStr=Blue+cap

Јас го користам шампонот, првиот. Помага за тоа за што пишува дека е.

@zeroSignal е сосема во право кога станува збор за шеќери. Знам дека не ми е од исхраната, листата на продукти кои не ги јадам е значително поголема отколку таа на продукти кои редовно ги јадам. Но само како коментар викендов забележав дека еден најобичен сок од боровинка во 200мл има 22 грама чисти шеќери. Камо ли за сите останати производи, како чипсови и благи работи.

@brm brm фала ти многу, сакав првично да пробам вакви лесни шампони. Прашував чисто за да ги имам контакти ако ми се влоши ситуацијата. Посебно забележав сега во текот на летово ,додека ги завршував последните испити, дека се прошируваат местата каде што ми се појавува и дека се чешам несвесно, слично како со грицкање на нокти или стискање на акни. Што е дефинитивно погрешен пристап, може да дојде до крварење и оштетување на скалпот. Затоа и на почеток спомнав - малку на нервна / стресна база.

Отсутен зоки-златен

• Легенда
  • Пораки: 7067
  • хаУс мајстор
@dbl.dzo
Ова:
https://m.facebook.com/greenbsnmacedonia/photos/a.1674905936088707.1073741830.1668547260057908/1747306505515316/?type=3
Производов ни искочи онака рандом и откако почнавме да го користиме, со првут немаме мака.

Sent from DHL

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22292

Алкохол...  ;D ;D

Отсутен antibiotic1

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 318
  • МАЗДАШ
Да ве прашам, дали некој од тука пие Алое вера гел и од која фирма нарчува. Имаме потреба од истото но не сум сигурен кој е добар производител пред да нарачам. Од она што најдов на нет некои foreverliving ги имаат пофалено. Ке ве замолам за искуства со производители ако може некој да пише.
Фала
Mazda's never die, they just get faster.

Отсутен t0m1cA

• Сениор
  • Пораки: 3878
Дедо ми и баба ми сигурно 10+ год. го пијат Forever Aloe Vera Gel, во 1л пакување како балонче.

Отсутен bear

• Редовен
  • Пораки: 1995
  • If you can dream it, you can do it.
Да ве прашам, дали некој од тука пие Алое вера гел и од која фирма нарчува. Имаме потреба од истото но не сум сигурен кој е добар производител пред да нарачам. Од она што најдов на нет некои foreverliving ги имаат пофалено. Ке ве замолам за искуства со производители ако може некој да пише.
Фала

Ова е лек или за имунитет нешто, бидејќи ги фалеа со комбуха во иста мера.
Никогаш не вели никогаш.

Отсутен antibiotic1

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 318
  • МАЗДАШ
@bear  како за лек ни треба. комбуха имаме и редовно ја пиеме
@t0m1cA да не знаеш по која цена и од кај го зимаат ми треба за ск
Mazda's never die, they just get faster.

Отсутен t0m1cA

• Сениор
  • Пораки: 3878
@bear  како за лек ни треба. комбуха имаме и редовно ја пиеме
@t0m1cA да не знаеш по која цена и од кај го зимаат ми треба за ск

Фирмата се вика Forever Living и се наоѓа кај Вучко и работи на принцип зачленување и така ќе имаш и повластена цена, ова ми го пренесоа.

Отсутен Astraion

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 678
  • Pixel Perfect.
Интересно да се слушне за промена..

"Srbija se pridružuje kolektivnoj svetskoj tužbi protiv tiranije Covidgejta"

Отсутен DarthJe5us

• Авиону, сломићу ти крила..
  • Легенда
  • Пораки: 20377
Почнав да го гледам и во меѓувреме барав нешто за covidgate ама ништо не излегува. Ако имаш некој линк да споделиш би било фино.