Автор Тема: Здравје, медицински установи, опрема и стручност на персоналот  (Прочитано 1610801 пати)

Отсутен Mikius

• Легенда
  • Пораки: 10312
Конечно ќе може да се вечера во мир и тишина ;D
Ќути. Да се лимитира барем на 98dB во секоја просторија и нека отвараат што сакаат. Иначе со јачање кој е поглесен не заслужиле никогаш да се отворат ни ресторани ни кафичи.

Кои ресторорани/кафичи се натпреваруваат во гласност?

Полесно ќе ги наброиш тие што не се натпреваруваат, отколку тие што се натпреваруваат. Ебати ресторанот/кафаната ако мора да се дерам за да се слушнам со тие на маса или на коњопој.

Дискотеки беа, дискотеки. Особено на кеј, и тие кафичите од внатрешна страна.

А и ние остаревме.
Кој остарел?

Чат пат некое бело влакно ;D

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 30073
    • CARclub.mk

Отсутен Nandor The Relentless

• Легенда
  • Пораки: 8893
  • Малерозен дрводарец
Не е до вас.

Тома Здравкович на тивко се слуша.

Штом ќе го опнеш на 5000 вати веќе звучи како џамиине проклети во 5
Министерство за транс, поп и виски.

Отсутен Mikius

• Легенда
  • Пораки: 10312
Еден чича ми вика, момче...

Испадна дека сум 2 години постар од него ;D

Колега од работа 7 години помлад од мене, му велам дека не излегувам со него да не помислат татко и син. Јас би бил синот во ситуацијата ;D

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22224
Во прилог моето мислење од 2013та лајкнато соодветно. Се уште си важи.
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)

... под "натпревар" кој е погласен сфатив 5-6 ресторани / кафичи наредени еден до друг ко на Кеј ( или ете Дебармаало) па да си ги мерат разгласите, поготово летно време со отворени тераси.

А во  2013 јас во Миднајт свирев..и ушите ми зуеја до следен ден до попладнето..ама тоа си беше затворен ноќен клуб и го личи да е така, иако мене ми сметаше.

Отсутен Nandor The Relentless

• Легенда
  • Пораки: 8893
  • Малерозен дрводарец
Еден чича ми вика, момче...

Испадна дека сум 2 години постар од него ;D

Колега од работа 7 години помлад од мене, му велам дека не излегувам со него да не помислат татко и син. Јас би бил синот во ситуацијата ;D

Мене цурите од маркет уште ми викаат "дечко".
Aма пусти општествени правила, не дозволуваат да ги штипнам за образ :))

Како и да е, твоево тепа - чича си е чича :D
Министерство за транс, поп и виски.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55107
  • Махер
Во прилог моето мислење од 2013та лајкнато соодветно. Се уште си важи.
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)

... под "натпревар" кој е погласен сфатив 5-6 ресторани / кафичи наредени еден до друг ко на Кеј ( или ете Дебармаало) па да си ги мерат разгласите, поготово летно време со отворени тераси.

А во  2013 јас во Миднајт свирев..и ушите ми зуеја до следен ден до попладнето..ама тоа си беше затворен ноќен клуб и го личи да е така, иако мене ми сметаше.
140dB се 140dB.

Отсутен marjanot

• Следен од Hammond на Инстаграм.
  • Легенда
  • Пораки: 11061
  • Ќybriт Pro Max
нема гласна музика, има само неквалитетна музика и неквалитетно озвучување

Присутен DarthJe5us

• Авиону, сломићу ти крила..
  • Легенда
  • Пораки: 20212
Осајте музиката, не требаше да се дозволи на кафичите и кафаните да отворат. Никакви мерки не се почитуваат, а и да се почитуваат пак не требаше да им се дозволи.

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22224
Јас се си  мислам дека после избори пак ќе се вратиме на "новото нормално".
И секако истото ќе биде поздравено со овации по форуми и социјални мрежи бидејќи "овие од Шутка, Сарај и Чаир не почитуваат мерки."

Тоа ќе му дојде као тројца бегаат од час, цел клас е казнет заради нив со кецови, а учениците се радуваат за тоа.

Присутен DarthJe5us

• Авиону, сломићу ти крила..
  • Легенда
  • Пораки: 20212
Битно планот од денешното собирање на комисијата е да лажат дека новите заболени се од олабавените мерки, а не од ифтарот.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55107
  • Махер
Тоа ќе му дојде као тројца бегаат од час, цел клас е казнет заради нив со кецови, а учениците се радуваат за тоа.

Присутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 14717
  • Пудингот на шоферството
Se gleda toa po mestoto kade sto se novozarazenite i vremenskiot period pominat odtogas navamu.
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20802
@velestrumf нека каже за тој реон околу ГТЦ дали се трпи. Или мораше у Германија да се пресели за да не ги слуша.

Може се подопраиле, лани Дион беше... Како и скоро секој друг кафич. До даска и уште малце.

Мамицата у сред ортоцентар, какво трпење, какви бакрачи... Апсолутно ненормално и без осет беше тоа.

Од сите ебани страни трештеше, глет маса ни попаѓа од ѕидовите... Од кеј Дион со оној умренион и кубански со чака-чака од сабајле до вечер, пошто што ќе ти друг ритам, а од внатрешна страна Стоби и Змија беа да им улеташ со сајлес у база.

Најболното од сѐ беше комплетниот имунитет што си го уживаа, така да, ни полиција, ни испекција, ни бутур, никој ништо не им можеше.

Можам само да се надевам дека у меѓувреме е нешто сменето, пошто тоа ни на душман не би му го посакал.
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен Marakana

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 886
Od ramazan dosega pominaa 5 dena taka da ne veruvam deka novozaboleni se tie. Tie doprva ke gi brojime isto kako i od ovie sto uste vcera gi napolnija kafanive, a spomnav deka terasi zatvoreni poradi vremeto.
Bice veselo ...
Коме је суђено да буде јебан, том гаће саме падају