Автор Тема: Здравје, медицински установи, опрема и стручност на персоналот  (Прочитано 1611399 пати)

Отсутен Vlatce-Vectra

• Сениор
  • Пораки: 5915
Cekaj naredna nedela kje vidis koga kje izlezat na videlina od praznikov

Отсутен n1kola

• Легенда
  • Пораки: 7220
  • French diamond
Готово му помина модата на короната, испадна дека не е толку страшна како СЗО што ја претставија. Има многу побитни и поопасни работи во животот од корона.

Отсутен AUUU

• Легенда
  • Пораки: 7230
Една слика илјада зборови.

(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)

2 од Карош и 2 од Центар се од моја фамилија.

Сега за сега најстариот 68 год. е во болница, ама во стабилна состојба, после 10 дена е без температура. Претходно до 38.

Другите без симптоми, еден ден температура, поткашлување од време на време и толку. Сега за сега.

Линкот кон мене преку кој сум имал контакт со заразените во изминативе 30 дена е негативен, иако секој ден беа заедно со друг член кој е позитивен. Ама веројатно поради држењето на дистанца не се пренел.... се надевам.

Така да држете дистанца и не славете родендени, мекици, слави.... има време за се, ќе помине.

Отсутен Bicikle

• Легенда
  • Пораки: 10576
 Госпо че се налути ако прескокниш мекици

Отсутен Roci

• Сениор
  • Пораки: 3869

Отсутен vlatko.klp

• Сениор
  • Пораки: 6579
Готово му помина модата на короната, испадна дека не е толку страшна како СЗО што ја претставија. Има многу побитни и поопасни работи во животот од корона.

Ти со реисот Реџепи другарчиња сте изгледа.

Отсутен marjanot

• Следен од Hammond на Инстаграм.
  • Легенда
  • Пораки: 11061
  • Ќybriт Pro Max

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 30073
    • CARclub.mk

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20803
ARTEFICIAL INTELIGENCY!! ILI У ПРЕВОД... STOP5G!!! UNISTIIII!!!!!111
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен Mikius

• Легенда
  • Пораки: 10312

Отсутен n1kola

• Легенда
  • Пораки: 7220
  • French diamond

Ти со реисот Реџепи другарчиња сте изгледа.

Гледаш дека цел свет се нормализира, ако беше до тооолку смртоносен не верувам дека некој ќе си дозволеше да отвори ресторани и туристички места.
За 3 месеци 110 смртни случаеви, не е крај на светот.

Отсутен AllMightyMe

• Легенда
  • Пораки: 7173
Не заборавај, 110 случаи во период на целосен карантин. Не е исто со и без.

Отсутен Mikius

• Легенда
  • Пораки: 10312
Не заборавај, 110 случаи во период на целосен карантин. Не е исто со и без.
Кој карантин?!

Отсутен AllMightyMe

• Легенда
  • Пораки: 7173
Каков и да е. Не ја согледувај моменталната калакурница, глеј го целиот период.

Отсутен ficomk

• Сениор
  • Пораки: 4396
мислиш да немаше карантин ќе беше полошо? зборам за во Македонија. Не верувам искрено, зашто и 5 дена да си затворен, а 2 дена надвор, идеш во маркет, банка, и други затворени места кај што мораш да идеш нели, па пак ќе се заразиш. А собирањето на викенд не се спречи со карантинот, туку како да се мотивираше дополнително, па од таму дојдоа и многу случаи на заразени. Како и да е, се нормализираат работите полека.