Автор Тема: Здравје, медицински установи, опрема и стручност на персоналот  (Прочитано 1615909 пати)

Отсутен DarthJe5us

• Авиону, сломићу ти крила..
  • Легенда
  • Пораки: 20212
Кај мене комшиите изгледа се договорени за следниве работи
- да косат трева сите во различно време
- за два дена тревата мора пак да се искоси и по можност процесот да се одвива што поспоро
- косилките за трева да бидат избрани по критериум која е најгласна

Јебига си бараше народот карантин :)

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22224
После цел ден зуење циркулар, Миле Китич од балконот на другиот комшо како Шостакович звучи навечер. ;D

Отсутен Ipkisija Meskosa

• Легенда
  • Пораки: 8949
  • Пичлеме
За куроцвикачи ко вас, само циркулари му е мајката, можи и некое брусаличе :D

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55107
  • Махер
Полициски час треба да е секоја недела од сабота 20ч до понеделник 6ч. Очигледно дека е дека само тоа е решение за да го бидне секој град.

Отсутен Stratro

• Легенда
За куроцвикачи ко вас, само циркулари му е мајката, можи и некое брусаличе :D

Нормално...
Додека не извадам 4x10 и 1x15  600 вати бас риг на тераса..и ова на рипит до вечер.

Отсутен Ipkisija Meskosa

• Легенда
  • Пораки: 8949
  • Пичлеме
Ми лајк :D

Присутен vladic3110

• Сениор
  • Пораки: 5935
Вади не се мисли, ја извадив опремата од нафталин, слушав јас хилти цел викенд,  сеа  да им  легни  ручекот  на сите  и Слеер ке слушаме  :D
Renault Megane 3 1.6 100hp, Authentique
http://forum.carclub.mk/index.php/topic,19609.0.html

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44369
  • Il Moderatore
Ништо, шиткајте куќите и сите по еден стан од 35 квадрати! Не се издржува веќе со дворовиве...

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Stratro

• Легенда

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Махер
Ништо, шиткајте куќите и сите по еден стан од 35 квадрати! Не се издржува веќе со дворовиве...
Мислам. Фала богу да види народ дека има двор и да си го среди. Преку фалус од кафичи и ресторани ЦЕЛО ВРЕМЕ.

Отсутен Stratro

• Легенда
И профата кажа дека статистички 54% (мислам) од пациентите ставени на респиратор завршуваат со смрт.

Тоа и не е толку изненадувачки - на вентилатор се ставаат тие што мораат, не сите.

https://telma.com.mk/doktorite-pravat-se-za-da-ne-gi-koristat-respiratorite-kaj-patsientite-so-korona-virus/

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Махер
Да, де плус излезе студијата дека е до хемоглобинот проблемот.

Отсутен AUUU

• Легенда
  • Пораки: 7231
Eve, demek ne smee da letaat, oni ja pustaat koronata od gore, ke vidite utre pak kolku novi slucaii ke ima.

(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)

Abe neka ne zborat deka nema vrska eve:

Во последните 24 часа имаше 68 позитивни теста на коронавирус, од кои 18 во Куманово, 15 во Скопје, 14 во Прилеп, 10 во Струга, шест во Велес, два во Тетово и по еден во Битола, Гостивар и Кочани.

Отсутен Mikius

• Легенда
  • Пораки: 10312
Eve, demek ne smee da letaat, oni ja pustaat koronata od gore, ke vidite utre pak kolku novi slucaii ke ima.

(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)

Abe neka ne zborat deka nema vrska eve:

Во последните 24 часа имаше 68 позитивни теста на коронавирус, од кои 18 во Куманово, 15 во Скопје, 14 во Прилеп, 10 во Струга, шест во Велес, два во Тетово и по еден во Битола, Гостивар и Кочани.
Доста кругчиња извртел ;D