Автор Тема: Здравје, медицински установи, опрема и стручност на персоналот  (Прочитано 1977861 пати)

Отсутен DarthJe5us

• Авиону, сломићу ти крила..
  • Легенда
  • Пораки: 20397
У аптека ваљда...

Еурофарм немаа ќе видам утре по други.

Отсутен Bicikle

• Легенда
  • Пораки: 10612
najde? I kade ako da?

Отсутен Mikius

• Легенда
Во СФРЈ се легнуваше веднаш по Балтазар, барем додека не воведоа зимско/летно време.
Гледам слика кога сум имал 15 години, какви стомачни мускули сум имал, и тоа без теретани :)
Престој од  2 месеца преку лето на село. Глумење Загор те неј во слободно време со братучедите, разни работни задачи, рано легнување, рано станување...
 "здраво тело, здрав дух :)"

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34539
  • Таков е животот... јебига
Healthy body healthy ghost

Отсутен pirat_07

• Легенда
  • Пораки: 8385
  • Rural fuckin society - we live in!!!
In hello body, hello ghost.

Отсутен Busav

• Сениор
  • Пораки: 4111
Дс не има некој правено операција од слепо црево да ми каже колку дена се лежи, збеснав тука од досада :(

Sent from my FIG-LX1 using Tapatalk

Барам девојка која ке си го продаде бубрегот за да си купам кола :)

Отсутен nekojtamu

• Редовен
  • Пораки: 1165
Дс не има некој правено операција од слепо црево да ми каже колку дена се лежи, збеснав тука од досада :(

1996 - 5 дена таму и уште една недела дома.

Sent from my Redmi

Отсутен Busav

• Сениор
  • Пораки: 4111
Има надеж за мене, во  понеделникот поручек ме сечеа

Барам девојка која ке си го продаде бубрегот за да си купам кола :)

Отсутен balanar

• Редовен
  • Пораки: 2945
Клабери, едно прашање некој ако знае или може да ми помогне. Евентуално бројче ако имате да прашам, стварно не знам. Имам проблем со грбот кај бубрегот десен, го истегнав ваљда пред некој ден на бодибилдинг вежбајќи рамо (со лесна тежина). Ме боли на придвижување бааги.

Некој да знае дали Шинка во Муртино "прима" во сабота или евентуално денес/утре после 18:00 да отидам...

Отсутен Bicikle

• Легенда
појди на киропрактичар со лиценца....

Отсутен nikola_bb

• Сениор
  • Пораки: 5514
појди на киропрактичар со лиценца....
Дај препорачај кај има во Скопјево киропрактичар добар?

Отсутен BigBull

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 432
Клабери, едно прашање некој ако знае или може да ми помогне. Евентуално бројче ако имате да прашам, стварно не знам. Имам проблем со грбот кај бубрегот десен, го истегнав ваљда пред некој ден на бодибилдинг вежбајќи рамо (со лесна тежина). Ме боли на придвижување бааги.

Некој да знае дали Шинка во Муртино "прима" во сабота или евентуално денес/утре после 18:00 да отидам...
Ако ја замолиш и ако сака ќе те прими. Иначе од 14:00 до 16:00 или 17:00 прима луѓе.

Отсутен balanar

• Редовен
  • Пораки: 2945
Ако ја замолиш и ако сака ќе те прими. Иначе од 14:00 до 16:00 или 17:00 прима луѓе.

Ќе мора да отидам таму. Работам во Скопје до 4, од Штип сум и патувам секој ден. Мислев денес околу 18:00 да отидам или евентуално сабота (преку цел ден), само како што разбрав од луѓе во меѓувреме, сабота не примала. Стварно не знам веќе...

Отсутен DarthJe5us

• Авиону, сломићу ти крила..
  • Легенда
  • Пораки: 20397
Туран до колку прима луѓе?

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 45187
  • Il Moderatore
Туран до колку прима луѓе?
Зависи од изведбата, имаш до пет луѓе што прима и со 3 реда седишата, за до 7 луѓе што прима :D
Alfa Romeo 159TBi
Alfa Romeo 166 2.5 V6 24v
VW e-up!

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.