Автор Тема: На пиво...  (Прочитано 250130 пати)

Отсутен marjanot

• Следен од Hammond на Инстаграм.
  • Легенда
  • Пораки: 11061
  • Ќybriт Pro Max
Одг: На пиво...
« Одговори #195 на: 02 Април 2012, 16:08:06 pm »
Абе батали пиво!! А Еуропа, а култура, а паркинг??
;D

Еј, ќе гледам и јас да поминам на кратко :)

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34292
  • Таков е животот... јебига
« Одговори #196 на: 02 Април 2012, 16:12:19 pm »
Па дојди бе те немаме видено кој знае колку време.

Иначе повелете другарчиња: http://mile.myftp.org/Files/The%20Beer%20Book.pdf

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34292
  • Таков е животот... јебига
« Одговори #197 на: 02 Април 2012, 16:15:38 pm »
Ихаааааа, ама ми влечете од сервер, ко пијавици сте. Попладне сакам пиво!!!

Отсутен Prcot

• Сениор
  • Пораки: 3466
« Одговори #198 на: 02 Април 2012, 16:19:18 pm »
Овој понеделник сепак ќе го прескокнам... :(

Отсутен SaleSk

• Сениор
  • Пораки: 6204
  • 69
« Одговори #199 на: 02 Април 2012, 16:23:50 pm »
Тој вика, волку мала земја со волку малку народ многу лесно може да се среди да биде богата и испешна, само треба вистински луѓе кои ќе ја водати ќе мислат на народот повеќе него на нивниот џеп (значи небитно партии, општо збореше за од почеток на осамостајување па до сега). Тешко е вика земји со 70-80 милиони луѓе и големи колку 500 македонии. Ова е лесно само да сака некој треба.

Тачно...Кој ги бира тие што се на власт?
+ Кај нас нема некој нормален...Треба да не продадат на некого за да не доведе у ред, па макар се викале тунгузија...

BTW...
и ја нема да ве дружам на пиво...Ме совлада грипот...два дена температура ме изгоре...Ебати вирусите и бактерии и грипови и алергии и полен и све :)
Dusevno bolniot covek nikogas ne napagja bez pricina.Po toa se razlikuva od normalnite ludje.

Отсутен Tommy

• Легенда
  • Пораки: 7561
« Одговори #200 на: 02 Април 2012, 16:25:00 pm »
+ На запад сите кога одиме во 99% од случаевите се однесуваме европски...Паркираме на места за паркинг, не пљукаме, не фрламе отпадоци, не се сељачиме итн...По поминување на границата ете го старото ни се враќа..ЗОШТО?

Се враќам од Франкфурт, преку Виена за Скопје, авионски. Пола од патниците од Германија ида за Скопје, другите линкаат некаде исто преку Виена. Значи истата група луѓе, во Франкфурт стои во линија, чека да го повикаат, не галами, фрла ѓубре во канта. Истото се пофторува во Виена. Е сега истата таа група луѓе се симнува Скопје, се потепува да се пикне преку ред, викање и пцуење на сите страни, што останало хартивчиња од грицки фрлај позади тебе, ни ред ни поредок. ЗОШТО ДЕ? :)

Ех, ја имав слично искуство со наши ДИПЛОМАТСКИ претставници кои лично ми идеше да ги задавам ....
На Скопскиот аеродром досега имам слетано преку 20 пати, и НИКОГАШ до сега не ме чекал багажот откако сум поминал пасошка контрола ... Ни на стариот ни на новиот аеродром ...

Истиве овие наши дипломати, иако бев втор во ред за пасош дека секогаш седам понапред во авион, заминаа цела редица, и застанаа до мене, креирајки уште една линија, иако е само еден шалтер пред нас ...

Мавтајки го дипломатскиот пасош на џандаров кој ги првоверуваше пасошите, довикна
- не чека возило надвор ...

Еден постар господин зад мене културно му довикна, и мене ме чека хелихоптерот, ај назад во линија ...
- Ама ние сме дипломати ...

Си мислам, па што ако си дипломат, и да поминеш прв преку пасошка, и онака ке чекаш 20 минути за торби, како што е ред кај нас...
Пак нема да можеш да излезеш прв, а сите те пцујат ....

И тие што треба да ја претставуваат државата на највисоко ниво, не можат да следат основни манири на однесување ...

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55107
  • Махер
« Одговори #201 на: 02 Април 2012, 16:33:04 pm »
@SaleSK Фирмата обезбедила паркинг за оние што треба и кај што треба. :) Ако треба да отидеш до друго место? Дали си забележал колкава е цената на паркингот во споменатите европски градови? Во истите тие колку десетици пати е поголема платата? Ете така.

Кој се побунил? Па што треба да правам, да искочам да штрајкувам заради паркинзите? Или за зградата што ја дигнале со 7 спрата и балкони да висат преку улица, со 7 паркинг места од кои 4 под земја? :)

Отсутен SaleSk

• Сениор
  • 69
« Одговори #202 на: 02 Април 2012, 16:38:34 pm »
Па ти како мислиш дека се прави револуција? Со седење дома, пљукање по системот и се околу него, а кога си надвор на улица се пазиш да не ти го закачи некој пошто немаш вазелин у џеп?
Dusevno bolniot covek nikogas ne napagja bez pricina.Po toa se razlikuva od normalnite ludje.

Отсутен Prcot

• Сениор
« Одговори #203 на: 02 Април 2012, 16:48:17 pm »
У врска со муабетов шо го праите, пред едно две години така сум се смеел што не можев возуха да зеам. Што се деси, јас и еден другар одиме накај центар со неговата кола и на семафорите кај мостот Гоце Делчев еден тип застанал на семафори у средина на лентата. Овој другаров фраер спермата уште му удира во глава почна да му свири без престан и овој не се трга и едно време му прекурчи на типов пред нас и излага од кола, како што му беше отворен прозоров на другаров му мава шамар преку прозор и си влага у кола и си трга ;D ;D

Отсутен SaleSk

• Сениор
  • 69
« Одговори #204 на: 02 Април 2012, 16:50:47 pm »
Убо му напраил :)))

Отсутен Tommy

• Легенда
  • Пораки: 7561
« Одговори #205 на: 02 Април 2012, 16:51:39 pm »
У врска со муабетов шо го праите, пред едно две години така сум се смеел што не можев возуха да зеам. Што се деси, јас и еден другар одиме накај центар со неговата кола и на семафорите кај мостот Гоце Делчев еден тип застанал на семафори у средина на лентата. Овој другаров фраер спермата уште му удира во глава почна да му свири без престан и овој не се трга и едно време му прекурчи на типов пред нас и излага од кола, како што му беше отворен прозоров на другаров му мава шамар преку прозор и си влага у кола и си трга ;D ;D

А ти само му се смееше на другар ти?

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55107
  • Махер
« Одговори #206 на: 02 Април 2012, 16:53:27 pm »
Многу слично нешто се имаше случено. Само што ми беше подзатворен прозорецот, и дечкото си ја подзаглави раката во истиот, удирајќи го боксот. Секако во возилото беше дадено соодветно количество на гас, за да се влече горенаведениот со раката заглавена околу 50тина метри, пред истиот да биде пуштен на домашно лекување.

Или тоа, или тужи го за напад и земи му ги сите пари што ќе ги заработи во следните 10 години.

Отсутен Prcot

• Сениор
« Одговори #207 на: 02 Април 2012, 16:56:28 pm »
Па што да правам :) Во тој момент толку смешно ми беше шо не можев ни на друго да мислам :)

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 30069
    • CARclub.mk
« Одговори #208 на: 04 Април 2012, 18:48:56 pm »
Дечки, имам за поклонување значки (за на облека) Волво и Фокус и оргинален BMW привезок, пријавете се кој ги сака (би било фино да отидат кај сопственици на одговарачките брендови/возила. Ќе ви ги донесам во Понеделник на пиво. Најдов уште неколку CARclub налепници ако некој сака, али пошто се малку, нека бидат за луѓе што стварно немаат.

Отсутен SaleSk

• Сениор
  • 69
« Одговори #209 на: 04 Април 2012, 19:51:05 pm »
Мислам дека пошто се дефицит, женките на форумов треба да добијат поклони...
Нареден пат потруди се како класен раководител да набавиш повеќе привезоци од животинско потекло, како на пример лавови, галеби, чавки, змии итн... :)